İstanbul'daki Geyvelilerden iftar

İstanbul İlinde yaşayan Geyvelilerin kurduğu “ Geyveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” İst. Küçükbakkalköy’de ki Zübeyde Hanım Öğretmen Evinde iftar yemeği verdi.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
İstanbul İlinde yaşayan Geyvelilerin kurduğu “ Geyveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” İst. Küçükbakkalköy’de ki Zübeyde Hanım Öğretmen Evinde iftar yemeği verdi.

İftara, Geyve’den de katılım oldu. Katılanlar arasında; İlçe Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Murat Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşlı, Halk Eğitimi Müdürü Raci Yılmaz, Geyve Koop ve MHP İlçe Başkanı Ali Demir ve Yön. Kur. Üyesi Servet Uysal, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve Baş. Yar. Selami Çolak, İl Genel Meclisi Üyesi Neşet Çakır, İş Adamı Fehmi Duman, İlçe CHP Yön. Kur. Üyesi İbrahim Küçük, Öğretmen Yılmaz Yürek, Sakarya Yenihaber Geyve Temsilcisi ve Geyve Haber Koordinatörü Namık Cihan bulundu.

Dernek Yöneticileri konuklarını önce, Öğretmen Evi bahçesinde karşıladı ve kısa bir tanışma – görüşme gerçekleştirdi.

Teras Kattaki masalarda konuklar ayrı, ev sahipleri ayrı oturdular.
İftar sonrası ‘Hoş Geldiniz’ konuşmasını Dernek Yön. Kur. Üyesi Yusuf Kılıç yaptı ve özetle şunları söyledi; “ 20 yıldır İstanbul’da yaşayan Geyvelileriz. Zor anlar yaşadık Birlikte olmanın değerini anladık. Yaşadığımız zorlukları gelecek yaşasın istemiyoruz. Geyveli olmak özveri isteyen bir durumdur. Derneğimize destek olunmasını istiyoruz. 2 başlı görüntüden rahatsızız, bizlere yardımcı olun. Katılımınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum.”

Geyve Kaymakamı Erdoğan konuşmasında; “ 1 yıldır Geyve’de görevdeyim. Örgütlü toplumu çok önemserim. Dayanışma daha da önemli. Doğduğu yerde değil doyduğu yerde yaşayan gurbet kuşlarısınız. Kaynaşmanın geliştirilmesi lazım. Farklı olun ama aynı amaca hizmet edin. Her zaman her konuda yardıma hazırım. Bir hedef belirleyip, birlikte organizasyon yapalım. Barış Sevgi Kardeşlik atmosferinin devamını diliyorum.”

Gecede ayrıca; Belediye Başkanı Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Irmak, MHP İlçe Başkanı Demir, İlçe Emniyet Müdürü Taşlı kısa birer konuşma yaparak, destek sözü verdiler ve davet için teşekkür ettiler.
Yemekte bulunan; MHP MKYK Üyesi Kadir Boy ve Marmara Ü. Öğr. Üyesi ve Prodüktör Emin Şaylan birer konuşma yaparak, duygularını dile getirdiler.

İftara katılamayan; Soner Çapoğlu, Vecihi Tekin, Şaban Dişli telefonla ulaşarak yönetime iyi duygularını aktardılar.

Derneğin Kurucu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Suat Güney(kurucu başkan), Yusuf Kılıç, Mustafa Karabıyık, Mustafa Tur, Mehmet Turan, Mehmet Özçelik, Fuat Erdem, Şerife Erdem Ergin, Seyhan Turan, Necla Özçelik.

Foto ve Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs