Resmi Bayramlaşma 'Müftülük Konferans Salonu'nda Yapıldı

Geyve İlçesinde, ‘Kurban Bayramı’ nedeniyle bayramlaşma Geyve Merkez Sinanbey Camii altında bulunan 'Müfütülük Konferans Salonu'nda yapıldı.
Editör Editör
Birleştirilmiş Resmi Bayramlaşma programına; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Belediye Başkanı Murat Kaya, Garnizon Komutanı Jand. Yzb. Lütfü Varol ve jandarma astsubayları,İlçe Emniyet Müdürü Halil Bayar ile emniyet mensupları, Askerlik Şube Başkan Vekili Ast. Sb. Bşçvş. Faysal Boz, İl Genel Meclisi Üyeleri; Şükrü Çelik, Neşet Çakır, Osman Erköse, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Cemalettin Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Geyve KOOP başkanı Ali Demir,  Geyve Müftüsü Ali Erhun, Kurum Yöneticileri, Okul Müdürleri ile vatandaş grubu katıldı.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık; gelen konukların bayramlarını kutlayan ve iyi dileklerini sunduğu kısa bir konuşma yaptı.
Sakarya Milletvekili Dişli de konukların bayramlarını kutlayarak sağlıklar diledi.

Konuklara girişte kolonya ve şeker daha sonrada çay, baklava ile çerez ikram edildi.
Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs