Şeker'den çiftçiye teknik destek

Adapazarı Şeker Fabrikası A.Ş, getirdiği yeni uygulamayla bir ilki gerçekleştiriyor. Fabrikaya pancar getiren bazı traktör römorklarında bulunmayan reflektör ve trafik ekipmanlarının fabrika tarafından ücretsiz olarak montajı yapılıyor.
Ali ARICI Ali ARICI
Çiftçiye hizmet
Türkiye’de ilk defa Adapazarı Şeker Fabrikası’nda gerçekleştirilen yeni uygulamada, reflektörü bulunmayan traktör römorklarına, ücretsiz olarak yansıtıcı reflektör takılıyor. Her yıl kampanya zamanında yapılan trafik denetimleri neticesinde sorunlar yaşayan pancar çiftçisine kolaylık getirmek amacıyla gerçekleştirilen uygulamada, ihtiyacı bulunan her traktöre çeşitli ebatlarda reflektör, çeşitli trafik levhası ve diğer eksiği bulunan ekipmanlar takılıyor.
 
Çalışma başlatıldı
Konuyla ilgili bilgiler veren Adapazarı Şeker Fabrikası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, kampanya zamanında sıklaşan trafik denetimlerinin gerekli bir uygulama olduğunu ifade ederek “Kampanya zamanında fabrikamıza pancar taşıyan bazı traktör römorklarında gece ışığı yansıtmak üzere tasarlanan reflektör ve benzeri trafik cihazlarının olmadığını tespit ettik. Bunun yanında yapılan trafik denetimlerinde de bu konuda bazı şikâyetler tarafımıza ulaştı. Yönetim Kurulu olarak bu şikâyetleri yerinde görüp derhal çalışma başlattık” dedi.
 
Ücretsiz bakım
Fabrikaya pancar getirmek için giriş yapan tüm traktörlerin trafik levhası konusunda eksiğini gidermek için gerekli tedbirleri aldıklarını kaydeden Başkan Aya şöyle devam etti: Bütün bunların yanında, traktör ve römorkların elektrik aksamlarını kontrol etmek üzere uzman bir oto elektrikçi görevlendirdik. Fabrikamıza giriş yapan tüm araçların elektrik aksamları tek tek kontrol edilip gereği yapılacaktır. Bunun yanında çiftçimizin trafik konusunda eksik olan eğitimlerine de eğileceğiz. Fabrikamız, çiftçimizin her konuda bu olduğu gibi bu hususlarda da yanında olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır”
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs