Ve Tatangalar film oluyor!

Sakaryaspor’un taraftar grubu olan “Tatangalar” film oluyor. Aynı isimli filmde taraftar kendilerini ve anılarını anlatıyor. “Tatangalar, Sevdanın ligi mi olur?” çok yakında…
Ali ARICI Ali ARICI

 

 Birçok tanıtım, reklam filmi, kısa metraj ve son olarak “Okuldan Sonra” isimli dizi ile yıldızı parlayan yönetmen Yusuf Emre Şimşek ve ekibi muhteşem bir belgesel-araştırma için tekrar sahnede.

 

 İnanılmaz bir şekilde taraftarlardan etkilendiğini ifade eden Şimşek, “Onlara, onları anlatabilen bir şeyler üretme çabası içerisindeyiz. Amacımız bu efsanevi topluluğu ölümsüzleştirebilmek. Tarih bu destana, bu sevdaya tanık olmak zorundadır.” dedi. Özellikle “Bizim için ölümüne” sloganını defalarca izleyen yönetmen tribün liderleri konusunda da araştırma yapıyor.

 

Muhteşem tribün şovları ve takımlarına olan bağlılıkları ile bu kez konu Sakaryaspor taraftarı. Geçmişi, geleceği, sloganları, marşları ve yeni olgularıyla arka mahallede kalan tribünlere farklı bir bakış açısı, çünkü onlar takımları mahalle maçına dahi çıksa kaldırıma çıkar “Ölümüne Sakarya” diye bağırır. Çünkü onlar “Adapazarlılar…”

 

Tatangalar, bir futbol takımının ne kadar sevilebileceğinin göstergesidir. O kadar çok sevmişler ki bu takımı mühim değil şampiyonluk ya da küme düşmek, asıl hedef gözden düşmemek. İnançla birbirine bağlı olan bu taraftar kitlesi hiç şüphesiz en büyük zaferleri yaşayacaktır.

 

Filmin proje tasarımı ve metin yazarlığını da Yusuf Emre Şimşek ile Hikmet Sungur yapacak.

 

Ayrıca film ile birlikte büyük Sakaryaspor’a yeni yazılmış ve bestelenmiş, taraftarını coşturacak bir marş hediye edilecektir.

 

Şahan Film Sanat’ın son bombası, “Tatangalar, Sevdanın ligi mi olur?” çok yakında…


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs