Geyve'de koyun hırsızlığı

Eski Belediye Başkanlarından Sadık Bağcaz'ın 12 adet koyunu çalındı

Geyve İlçesinde besicilik yapan, eski Belediye Başkanlarından Sadık Bağcaz’ın besihanesinin duvarını yıkan hırsızlar 12 koyununu çaldılar.

Hırsızlık olayı ile ilgili olarak Bağcaz şunları söyledi;

“ Besihanemin hemen yanındaki evde kalan çobanım, sabah saat 6.30 da hayvanlara bakmak için besihaneye girdiğinde duvarın yıkılmış olduğunu fark ediyor ve yaptığı kontrolde 12 koyunun çalındığını anlıyor.

Hemen bana haber verdi olay yerine gittiğimde gördüklerimden çok üzüldüm. İlçe Cumhuriyet Savcılığına konu ile ilgili bilgi verdim.

Çevremdeki besicilere faydam olsun diye, Avustralya’dan özel olarak bu koyunları getirtmiştim. Bu cinsleri üretip çoğaltacaktım. Bol süt veren, yünü çok olan, çabuk gelişen ve et döken bir cins bu koyunlar. 15 bin TL civarında bir zararım oldu. Yönetim bana yardımcı olmadı. Bir boşluk var, ben bu boşluğun kurbanıyım. Mağduriyetimin giderilmesi için gerekenlerin yapılmasını sabırla bekliyorum.”

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs