Geyve sanayisinde özel servis

Geyve Küçük Sanayi başkanı Hasan Bilen, sanayimiz çok amaçlı hizmet vermeye devam ediyor. Sanayimizde Traktör servisleri, imalathaneler, otomobil özel servislerinde her marka aracın bakımı yapılıyor. “dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

Birlik Oto Tamir ve Bakım Servisi olarak hizmet verdiklerini belirten Abdi Usta,
Her Türlü Araçın Periyodik Bakımı ve Tamiri İtinayla yapıyoruz.Uzun yıllar deneyimimiz , her çeşit araca hitap eden tamirhanemizle ve kendi yerinde müşterilerimize en iyi hizmeti verermeye amaçlayan bir tamir ve bakım servisidir..
Her Marka Araçınızın Düzenli Periyodik Bakımları, oto elektirk, mekanik, kaporta, boya ve diğer yapılan işlemler araç kayıt Programımızda Düzenli Not Alınır.Otomobilinizde Her Türlü Arızaya Neden Olabilecek Durumlar Önceden Ustamız Tarafından Tespit Edilip Sizi Bilgilendirilip Önlem Almanıza Yardımcı Olunur” dedi.

 

Wolkswagen marka otomobilini Birlik Oto’ya götürerek bakım yaptırdığını belirten araç sahibi Metin Demir, başka sanayiye gitmiyorum. Çünkü burada araç bakımından çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum. Neticede para Geyve dışına çıkmamış olur. Geyve ekonomisine küçük bir katkı verdiğimi düşünüyorum” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs