SP Geyve İlçe toplantısı..

Saadet Partisi Geyve Yönetimi, 2010 yılının 1. İlçe Divan Toplantısını yaptı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

Saadet Partisi Geyve Yönetimi, 2010 yılının 1. İlçe Divan Toplantısını yaptı.

Parti Bürosunda gerçekleşen toplantıya; Emin Ayhan ( Saadet Partisi Geyve Müfettişi), Ömer Yaşar ( Milli Gazete İl Temsilcisi), İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kalabalık bir partili gurup katıldı.

Saadet Partisi İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu kısa konuşmasında şunları söyledi;
“ 2010 yılının 1. Divan toplantısına hoş geldiniz. 1 aylık çalışma raporumuz şöyledir; 3 köy ziyaret edildi. Ortalama 300 kişi ile görüşüldü, broşür dağıtıldı ve sorunlar dinlendi, çözüm yolları tartışıldı. Partimize 50 kişi üye oldu. Gençlik kolları başkanımız Orhan Tufanoğlu gençlik toplantısına katıldı. Esnaf ve mahalle gezilerimiz devam ediyor. Partimiz her geçen gün güçleniyor, çalışmalarımıza hız verip. Partimizi layık olduğu yere taşıyacağız. Katılımlarınız için çok teşekkür ederim, toplantımız hayırlı olsun.”

Belediye Başkan Adayı Vedat Eren konuşmasında; “Saadet Partisi hak ettiği yere mutlaka gelecektir. Ülkemizin 10 yılı heba edildi. Yolsuzluklar, yoksulluklar ile mücadele edeceğiz dediler sonuç ortada. At sahibine göre kişner. Çok çalışmamız lazım.” dedi.

Eski Belediye Başkanı Mehmet Kır konuşmasında; “ Meclistekilerin hali ortada, kavgalı ortamda sorun çözmeğe çalışıyorlar. Meclisteki çirkin tabloyu kınıyoruz. Askerimizin başına çuval geçiren komutanı kırmızı halılar sererek karşıladılar, konutta yemek verdiler.

Tütün, pancar üretiminde sorun yarattılar, ekmeğinin peşinde olanlara hain dediler. Zam zulüm işkence, işte AKP olmuştur. Belediye başkanı Kaya’yı ziyaret ettik, sorunların çözümünde yardımcı olacağımızı ilettik, taahhütlerinin takipçisi olacağız. 15 yıldır ilk olarak Ramazan ayında ilçemizde aşevi açılmadı. Halkımıza ait 50 ton gıda yardımını yanlarına alarak, Ş.Dişli M.Kaya ve A. İnci Diyarbakır’a gittiler, küfür eden şahsı ziyaret ettiler, kabul etmiyoruz ve kınıyoruz.

Emekli olanlar tazminatlarını alamadılar, alacaklı olan işçilere ödemeler yapılmadı. Kendisine yakın olan işçilere ödemeler yapıldı. Küçük Sanayi Sitesi ve köprü ile ilgili çalışma yapılmadı. Toplu konut ile ilgili anket yapıldı, çalışma yok çıt yok. Fabrikalardan çıkarılan işçilere tazminatları ödenmedi. Başkan Kaya yardımcı olmadı. Salih Triko fabrikasında besicilik yapılıyor, neden izin veriliyor.

Meclis Üyesi Fatma Hanım, adab-ı muaşeret kuralları öğretilmeli dedi. Geyve’li terbiyelidir, protesto için toplantıyı terk ettim. Fabrika yolları çamur içinde, hizmet yok, gelen misafirlerden utanıyorum. İnatla siyaset olmaz. Yusuf’lar kuyulardan çıksınlar, milli görüşü anlatalım.” dedi.

Emin Ayhan konuşmasında; “İktidar olmakla muktedir olmak arasında fark vardır. Türk tarımını iyileştireceğiz dediler, dışa bağımlı hale geldik. TC Ziraat Bankası çiftçinin en önemli destekçisidir, yerini Deniz Bank aldı. Bankalar yabancıların eline geçtikten sonra o ülkede bağımsızlıktan söz edilemez. İktidar halka 30 milyar dolar yardım etti, yandaşlarına 460 milyar dolar yardım etti. IMF nin kayığına binersen halka hizmet edemezsin. Saadetin İktidarında mecliste kavga göremezsin.” dedi.

Ömer Yaşar konuşmasında; “ Ülkemizdeki ulu çınar ağacı, Milli Görüştür, Saadet Partisidir. 28 Şubat, askeri ihtilalin değişik bir versiyonudur, post modern uygulamadır. 11 aylık dönemimizde yapılan köprünün devamı olan yolu görmek mutlu etti bizi. Yerüstü ve yeraltı zenginlikleri olan bir ülkenin halkı fakirliğe mahkûm edildi.

Refah Yol hükümetini herkes özlemle anıyor. 2 yıldır Ergenekon dizileri ile uğraşılıyor. Belediyelerin başarısız olmalarının temelinde, başarısız olan iktidar yatmaktadır. AKP den cayan seçmenlerde Saadet özlemi vardır. Arkadaşlarımızı incitmeden ama fazla itibar etmeden Saadeti anlatalım. Biz gelince geminin dümenini düzelteceğiz. İnançlı kadrolarımızla düzelteceğiz. Saadet Partisi iktidara doğru yürüyor.” dedi.

Konuşmaların tamamlanmasından sonra İlçe Divan Toplantısı sona erdi.

Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs