Elvanbey Kültür ve Sanat Festivali Kutlamaları Renkli Geçti

Geyve belediyesi Tarafından Organize Edilen Elvanbey Kültür ve Sanat Festivalinin Üçüncüsü Coşku İle Kutlandı


Geyve belediyesinin organize ettiği ve geleneksel hale getirilen Elvanbey Kültür ve Sanat Festivali şenlikli başladı.Geyve belediye başkanı Mehmet Kır'ın ev sahipliği yaptığı festivale;MHP İl başkanı Mehmet Erdoğan,merkez ilçe başkanı Metin Ökden,MHP milletvekili aday adaylarından Suat Albostan,Sakarya emniyet müdürü Kemal Yılmaz,Alifuatpaşa eski belediye başkanı Mehmet Küçük ile birlilte bir çok davetli katıldı.



Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra mehteran takımının ilgi ile izlenen konserini değişik yörelere ait folklör ekiplerinin gösterileri izledi.Geyve ekibi,Karadeniz ekibi,Erzurum ekibi Ege Zeybek ekibi ve Trakya ekibinin yaptığı gösteriler uzun süre alkışlandı.



Belediye tarafından izleyicilere dağıtılan bayraklar festivale ayrı bir renk ve anlam kattı.Vatandaşlar bayrakları sallayarak muhteşem bir görüntü verdi.



Gecenin sonunda İsmail Türüt konserinin de olması vatandaşlar tarafından ilgi gördü.Çok sayıda Geyveli konseri ve diğer etkinlikleri ilgi ve coşku ile izledi.Gecenin son programında davetli olan İsmail Türüt muhteşem bir konser verdi ve uzun uzun alışlandı.Söylediği türkülerle birlikte yaptığı espiriler vatandaşlar tarafından beğenildi ve ilgi ile izlendi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs