Polis Teşkilatı 170 Yaşında

4–10 Nisan tarihleri Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları münasebetiyle tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de bir dizi etkinlik düzenlendi.
Editör Editör
9 Nisan 2015 Perşembe günü Akşam ile yatsı namazı arasında Merkez Camii'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından aziz şehitlerimizin ruhuna mevlit-i şerif okutuldu.

Geyve İlçesinde, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yılı törenlerle kutlandı.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Aktı’yı makamında ziyaret ederek emniyet personelinin Polis Gününü kutladı.

Kutlama programı, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Aktı’nın Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Büstüne Çelenk sunması ile başladı. Hava şartları nedeni ile tören kısa yapıldı.

Geyve Emniyet Müdürü Aktı: “Ülkemizin İç güvenliğinin sağlanmasında, vatandaşlarımızın canlarının mallarının korunmasında, kanunların uygulanmasında, devlet otoritesinin temininde, insanlarımızın güven içerisinde huzurlu bir biçimde hayatını sürdürmesi için, en önemlisi adaletin tesisinde çok önemli bir rol üstlenmiş olan Polis Teşkilatımız sadece ülkemizde vatandaşlarımızın güven ve sevgisini kazanmakla sınırlı kalmamış, Dünya Polis Teşkilatları arasında da hak etmiş olduğu saygın yeri almıştır.”şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürlüğündeki kutlama programı; yeni alınan hizmet aracı için, İlçe Müftüsü Ali Erhun tarafından yapılan duadan sonra kurban kesimi ile başladı. İlçe Emniyet Müdürü Faruk Aktı kutlamaları kabul etti ve misafirlere pilav-ayran-tatlı ikram edildi.

Kutlamalar çerçevesinde düzenlenen şiir-resim-kompozisyon yarışlarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri ve Emniyet Müdürlüğüne araç alımında destek veren kurum-kuruluş ve kişilere teşekkür plaketi verildi.

Resim dalında;

1.Ahmet Özdemir-Alifuatpaşa Mahallesi Cemal Gürsel İlk-Ortaokulu-3/B,

2.Emine Nur Akkaya-Geyve Ahmet Yesevi İlkokulu-4/A,

3.Nisanur Solak-Geyve İlk-Ortaokulu-3/C.

Şiir dalında;

1.Ceyda Topçuoğlu-Geyve Ortaokulu-8/B,

2.İrem Sevim-Kozan Mahallesi Mehmet-Ayşe Akgül Ortaokulu-8/B,

3.Çağla Ak- Alifuatpaşa Ortaokulu-7/B,

Kompozisyon dalında;

1.Kader Şirin-Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi-10/A,

2.Melek Kırgız-Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi-10/A,

3.Emine Ceren Alkan-Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi-9/A.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs