Vay Namaz Kılanı Engelleyenlerin Haline!

“Gördün mü o namaz kılan kulu engelleyeni? Andolsun ki eğer o bu tutumundan vazgeçmezse muhakkak ki onu alnının ortasından tutup sürükleyeceğiz.”
Ali ARICI Ali ARICI

Bağcılar Lisesi öğrencilerinin okulda namaz kılmaları dolayısıyla iki gündür koparılan vaveylaya verebileceğimiz en anlamlı cevap bu olsa gerek.


Gerek yazılı gerekse görsel medyanın manşetlerden şok haber olarak duyurduğu “olay” liseli gençlerin kendi okullarında Rablerine secde etmeleri...

Bağcılar Lisesi'nde öğrenim gören kızlarının davranışlarının aniden değişmesinden şüphelenen bir aile, lisenin bodrum katında mescit oluşturulduğunu kamerayla tespit etmişler. Vay vay vay, bak ülkenin çocuklarının haline! Sadece mescit mi? Hayır! Görüntülerde, kızlar ve erkekler mescide ayrı ayrı gelerek namaz kılıyorlarmış! Aman tanrım! Bir de namazı ayrı kılıyorlarmış! İrtica okullarımızda yuvalanmış; vah cumhuriyetim, vah laikliğim!!! Erkek öğrencilerin namazına bir müdür yardımcısı da katılıyormuş. Namaz kılmak suçundan derhal topun ağzına konmalı! Milli Eğitim Bakanlığımızın harekete geçmesi zaten gecikmedi maşallah!


Liseli bir kız, Allah’ın mesajına yüreğini açarak tesettüre bürünmüş ve arkadaşlarıyla okulunun teneffüs saatlerinde vakit namazlarını icra ediyor. Mescit denen yer, bodrum katta, küflü, karanlık bir yer. Ancak secde ederek Rablerine yaklaşıyorlar. Onları Rableri onurlandıracak elbet; ya zalimleri?! Namaz kılmayı engellemeye çalışan, Allah’a isyan eden zalimleri?! Kızının başörtüsüne karşı koyarak gizli çekimle onu dünya aleme “suçlu” gibi teşhir eden babası ne olacak bir de?! Ne olacak bu cahillerin hali?! Hatırlanacağı üzere 28 Şubat sürecinin en zirve yaptığı bir dönemse Cevahir isminde Müslüman bir kız, tesettüre bürünmüş; bundan ötürü babasının kurşunlarına hedef olarak şehit edilmişti.


Allah’ın ayetlerine savaş açan; Rablerine yöneldikleri için insanlara zulmeden bu laik yobazlara Kur’an’dan cevap veriyoruz:


“Gördün mü o namaz kılan kulu engelleyeni? … Andolsun ki eğer o bu tutumundan vazgeçmezse muhakkak ki onu alnının ortasından tutup sürükleyeceğiz. O yalancı günahkar alnından. O zaman da meclisini çağırsın; biz de zebanileri çağıracağız. Hayır, ona boyun eğme; Rabbine secde et ve yaklaş!” (Alak Suresi, 9-19)

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs