Geyveliler kahvaltıda buluştu

İstanbul İlinde yaşayan Geyve’lilerin kurduğu; ‘Geyve eğitim kültür ve yardımlaşma derneği’nin geleneksel kahvaltısı İst. Kuyubaşı Semtindeki “Nar Kafe”de yapıldı.
Editör Editör

 

İstanbul’da yaşayan Geyvelilerin ilgi gösterdiği kahvaltıya; Geyve İlçesi Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Geyve Emniyet Müdürü Tamer Taşlı ve eşi, Geyve MHP İlçe Başk. Ve Geyve Koop. Bşk. Ali Demir ve eşi, Geyve İl Genel Meclisi Üyesi Neşet Çakır, Geyvespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Kavafoğlu, Yusuf Sarı ve eşi, Emekli Öğr. Muharrem Sakarya, Geyve HEM Müdürlüğü Müzisyenleri, Alifuatpaşa Cumhuriyet İlköğretim Okulu Geyve Yöresi Halk Oyunları Ekibi katıldılar.

Dernek Başkanı İbrahim Berber, konuklarına hoş geldiniz konuşması yaparak katılımları için teşekkür etti.

Geyve Kaymakamı Erdoğan kısa konuşmasında; ‘Gurbette yaşayanların dayanışma içinde olmalarından daha güzel bir şey olamaz. Sorunlarınızın çözümünde gerektiği anda yardıma hazırız. Bu tür dayanışma toplantıları çok çağdaş bir uygulamadır. Davetiniz için teşekkür ederim, sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum.’ Dedi.

Sohbetler eşliğinde yapılan kahvaltıdan sonra, Halk Oyunları Ekibinin sergilediği “Geyve Yöresi Oyunları” alkışlar eşliğinde izlendi. Ekip istek üzerine gösterisini tekrarladı. Kahvaltıya katılanlar, Geyve HEM Müdürlüğü Müzisyenlerinin çaldığı oyun havaları eşliğinde oynadılar.

Dernek Yönetimi, gösteri ekibinin öğrencilerine çeşitli hediyeler verdiler.

Kahvaltı programı, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

NAMIK CİHAN.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs