Saadet eğitim seminerleri devam ediyor

Geyve İlçesi Saadet Partisi Yönetiminin düzenlediği “Halkla İlişkiler” konulu eğitim seminerleri devam ediyor
.
Seminere; Saadet Partisi Sakarya Milletvekili Adayı ve İl Başkan Yardımcısı Osman Ünlü, Geyve Müfettişi Emin Ayhan ile yönetim kurulu üyeleri katıldılar.
İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu, konuklarına kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı ve sözü Ünlü’ye verdi.
Osman Ünlü konuşmasında özetle şunları söyledi:
“ Köylerde yaptığımız çalışmalar çok önemlidir. Yaptığımız ziyaretlerin sonuçlarını alıyoruz, vatandaşlar üye olmağa geliyorlar.
Köylerde bizleri savunacak, bizleri ve milli görüşü anlatacak kişiler lazım. Halkla ilişkilerde sabırlı, planlı olmalı ve sürekli olmalıdır. Bizler dosdoğru olmalıyız. Doğruluk 1. ilkemiz olmalıdır inandırıcı oluruz o zaman. Toplumun bütün kesimleri hedef kitlemizdir. Kitlesel muhataplar olan derneklerde mutlaka yer almalıyız. İnanç ilk adımdır, yaptıklarımıza önce kendimiz inanmalıyız. Hepimiz eğitimli olacağız, şartların izin verdiği eğitimi mutlaka alacağız. DÜŞÜNMEDEN SÖYLENEN BİR SÖZ İNSANI ESİR ALIR. Ben değil biz deyen insanlar olacağız. Metodumuz ikna metodudur, sorumluluklarını bilen insanlar olacağız.”
NAMIK CİHAN.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs