METEM Eskişehir'deydi.

Geyve METEM öğrencileri Eskişehir Anadolu Üniversitesini gezdi.

Süphan ÖZTEKİN
Editör Editör

Geyve'nin üniversiteye öğrenci yerleştirme oranını artırmak ve üniversite ortamını öğrencilere yerinde göstermek amacıyla öğrencilere Eskişehir Anadolu Üniversitesi gezdirildi.

Elektirk-Elektronik bölüm öğretmeni Hüsnü BİLBEY ile Müdür Yardımcısı Yavuz ŞENGÜL'ün organize ettiği geziye ,Elektirk-Elektronik bölümünün 11/A ve 11/B sınıflarından oluşan 41 kişilik karma bir öğrenci grubu ile METEM Müdürü Metin ÇİL,Müd.Yrd. Hüseyin Avni ÇALIŞKAN ve bölüm öğretmenlerinden Süphan ÖZTEKİN katıldı.

Üniversitenin Halkla İlişkiler birimi tarafından verilen tanıtım brifinginden sonra Yunus Emre Kampüsü(ana kampus) gezildi.

Üniversitenin Yunus Emre Kampüsü yemekhanesinde yemek yiyen öğrenciler,üniversitenin 2 Eylül kampüsünde bulunan Elktrik-Elektronik Mühendisliği Fakültesini de gezdi.

Fakülte öğretim elemanları tarafından bilgilendirilen öğrenciler ,üniversitenin bahar şenliklerine katılarak stres atma fırsatı buldu.

Türkiyenin en iyi 3.ü ,Avrupanın en iyi 7.i kampüsüne sahip üniversiteyi gezme fırsatı bulan öğrenciler karşılaştıkları sıcak ilgiden dolayı üniversite yetkilerine teşekkür ettikten sonra Eskişehirin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Havacılık açık hava müzesi,dünyada ilk ve tek olan Lületaşı Müzesi,Kurşunlu camii ve külliyesi,Şelale Park,Atlı Han ve Kent parkı gezen öğrenciler geziden memnun olarak Geyve ye döndü.

Gezi dönüşünde bu tür etkinliklerin ufuklarını açtığını ,hayata daha farklı bakmaya başladıklarını dile getiren öğrenciler daha sonra öğretmen ve idarecilerine emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs