Kiraz üreticileri dertli

Geyve İlçesinde üretilen kirazlar, her ne kadar pazarlarda ve manav sergilerinde yerini almış ise de üreticiler verilen fiyatlardan hiç memnun değiller.
Alifuatpaşa Beldesindeki kiraz haline, ürettikleri kirazları getiren üreticiler şikâyetlerini şöyle dile getirdiler:
“ Şu anda Hasan Kazak ve Kara Taban cinsi kirazları satışa sunduk. Fakat verilen 1.5 TL ile 2.5 TL arasındaki fiyatlar bizim emeklerimizi karşılamaktan çok uzak. Bunun nedeni de; pazarcı esnafının mal almaya gelememesidir. Geyve - Adapazarı karayolu üzerinde bulunan Büyükşehir Belediyesine ait Hal Denetim noktası yüzünden pazarcılar hale kiraz almaya gelemiyorlar. Bizim ürettiğimiz kirazların büyük bir kısmını bu pazarcı esnafları alırdı. Ne yapacağımızı şaşırdık, elimiz kolumuz bağlandı kaldı. İlgili Makamlara derdimizi anlatan dilekçeleri verdik ama hala bir sonuç çıkmadı. Oy zamanı gelen siyasetçilere derdimizi anlattık ses çıkmadı. Eh bizlerde seçim zamanı onlara ses çıkarmayacağız.”
NAMIK CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs