Geyve AGD den basın açıklaması

Geyve Anadolu Gençlik Derneği Filistine insani yardım taşıyan gemi konvoyuna yapılan saldırı ile ilgili basın açıklaması yaptı.
Editör Editör

Anadolu Gençlik Derneği Geyve Şube Başkanı Yunus ŞATIR; "İsrailin Filistine giden Gemi konvoyuna yaptığı hain saldırı sonucu şehid olan 19 masum sivil ve eşzamanlı olarak İskenderun Deniz Üs Komutanlığına yapılan saldırı sonucu şehid olan 6 evladımız için bugün saat 12'de Adapazarında yürüyüş ve telin mitingi yapıldı. Geyveden hareket eden duyarlı vatandaşlarımızla beraber, önce çark caddesinde başlayan yürüyüşe katılıp kent meydanındaki mitingde sesimizi tüm dünyaya haykırdık. Hiç bir engel tanımayan İsrail'e karşı sessiz kalmamız halinde, zulümlerine pervasızca devam edeceklerdir. Ölen şehidlerimizi rahmetle anıyor ve dökülen kanlarının Katil İsraili boğmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyoruz. Halkımızı duyarlı olmaya ve ordaki kahraman insanlara dua etmeye çağırıyoruz. Ayrıca İsrailin tacizine karşı en azından İsrail mallarını boykot ederek, konsolosluk ve elçiliklerine mail atarak tepkimizi dile getirmeye davet ediyoruz." dedi.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs