Mavi Marmara

Barış ve barışçıl amaçlarla, zalimin zulmüne karşı biçare insanlara dostça uzanan eller ve onların temsilcisi. Mavi Marmara. Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin bazı meseleler vardır ki hala güncelliğini korur.
Editör Editör

Ailenizden birini kaybedersiniz, arkadaşınızı, dostunuzu, amca, dayı, hala, gibi. Amma onların görüntüsü beyninize öyle bir şekilde nakşedilmiştir ki söküp atamazsınız. İsteseniz dahi olmaz. Yapamazsınız, beceremezsiniz.

Konumuzu biraz daha açacak olursak, mahallemizden biri, kasaba, ilçe veya ilimizden biri yahut da vatanımızın evladı. Başına bir hal geldiği zaman üzülürüz. Pekâlâ, bu olay küresel olursa acaba bizleri ilgilendirmez mi?

Hiç şüphe yok ki ilgilendirir. Hemde fazlasıyla. Aynı zamanda inanmış insanlar olarak ilgilendirir. Bazı hadise ve olaylar vardır ki bizleri değil yerel, küresel olarak ilgilendirir.

ALLAHÜ TEALA Hazretleri Kuranı Kerimi’nde bazı kavimleri, milletleri kendisini inkâr ettiği ve peygamberlerine tabi olmadıkları için helake duçar etmiş onları telin eylemiş dolayısıyla lanetlemiştir.
NOT: Yazımızın devamını HASBİHAL köşesinden okuyabilirsiniz.

M. Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs