Dörtyol Camii'nde Kur’anı Kerim okuma yarışması

Geyve Dörtyol Camii'nde Yaz Kurslarına devam ederek Kur’anı Kerim okumayı öğrenen gençler okuma yarışması yaptı.
Editör Editör
İslami bilgiler ve yüzünden Kur’anı Kerim yarışması, Geyve Dörtyol Camii’nde yapıldı. Yarışmanın jüri başkanlığını Geyve müftüsü Hüseyin Duran, Merkez Camii İmam-Hatibi İdris Fındık ve Vakıf Tarhan Camii İmam-Hatibi Bünyamin Kayıkçı jüri üyeliği yaptı.

Geyve Dörtyol Camii İmam-Hatibi Niyazi Gümüş başkanlığında yapılan yarışmada yaz kurslarında yetiştirilmiş olan 100 kız-erkek öğrenci arasından 20 si yarışmaya katıldı.

Yapılan Din Kültürü yarışmasında;
1. Mustafa Beştepe,
2. Muhammed Karasakal ,
3. Kübra Bulut.
Kur’anı Kerim yarışmasında (erkekler);
1. Mehmet Fürkan Gümüş,
2. M. Erkan Karasakal,
3. Muhammed Emir Karasakal.
Kur’anı Kerim yarışmasında (kızlar);
1. Hatice Yıldırım,
2. Hilal Kaya,
3. Şule Güngör.

Geyve müftüsü Hüseyin Duran: “Genç erkek ve kızlarımızın okul sonrası yaz döneminde tatillerini Kur’anı Kerim okumayı ve İslami bilgileri zamanlarını heba etmeden öğrenmeleri şayanı takdir edilecek bir olaydır.

Gençlerimizi yaz kurslarına göndererek onlara dinini diyanetini öğrenmelerine sebep olan anne baba ve hocalarından rabbim razı olsun. En güzel işlerden biri okumak ve öğrenmektir.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”dedi. Yarışmaya katılan kız-erkek öğrencilerin tamamına çeşitli hediyeler verilerek taltif edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

Jüri heyeti. Geyve müftüsü Hüseyin Duran(ortada), Geyve Merkez Camii İmam-Hatibi İdris Fındık ve Vakıf Tarhan Camii İmam-Hatibi(sağda) ve Bünyamin Kayıkçı.

Kızlarda yüzünden Kur'anı Kerim okuma 1. Hatice Yıldırım

Hatice Yıldırım

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs