Haksahiplerine Tapu Verildi

Adapazarı Merkez Belediyesi ve Baytur iş birliği yaptırılan Korukent, bir yıl gibi kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.
Ali ARICI Ali ARICI



Gerçekleşen tapu törenine Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Ak Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Merkez Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yusuf Alemdar, Baytur İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Enis Karacasu ve hak sahiplerinin katıldı.



Şehir merkezine yakın olan ve modern yapısı ile vatandaşların beğenisini toplayan Korukenttoplam 37 blok, 706 daireden oluşuyor.



Böylesine büyük bir projeyi bir yıl gibi kısa sürede tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Adapazarı Merkez Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “bu projeye başladığımızda acaba altından nasıl kalkarız diye düşünüyorduk. Allah’a şükürler olsun ki, yüzümüz ak alnımız açık evleri söz verdiğimiz gibi zamanında bitirdik. Emeği geçen bütün arkadaşları kutluyorum.” dedi.





Tapu töreninde konuşma yapan Ak Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, 99 Marmara Depreminden sonra Sakarya’da konut açığının artığına değinerek, “Deprem sonrası konut açığını kapatmak için başlatılan çalışmalar sonucunda Camili, Karaman ve Korucuk bölgesinde toplu konutlar yapıldı. Yapılan konutlar bu ihtiyacı nispeten kapattı. Konut açığı halen devam etmektedir. Ak Parti Hükümeti olarak TOKİ vasıtası ile başlattığımız konut projeleri ile bu açığı kapatma uğraşı içersindeyiz. Alt gelir ve dar gelirli aileler için yapılacak 800 konutluk projenin kura çekimleri yapıldı. İnşaat çalışmaları en kısa zamanda yapılacak. Toplu Konut projelerimiz devam edecek. Merkez Belediyemizi yapmış olduğu bu modern site nedeni ile kutluyorum. Şimdiden burada oturacaklara hayırlı uğurlu olsun.” dedi.



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs