Geyvede birlik beraberlik iftarı ilgi gördü

Geyve Karate spor camiası iftar yemeğinde buluştu.
Editör Editör

İftara beklenenden daha çok kişi katıldı.

Yapılan iftara;
Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve Belediye başkanı Murat Kaya,
Hakim Abdullah Özer, İlçe milli eğitim şube müdürü Mehmet Doğan,
İlçe halk eğitim müdürü İrfan Karaçayır, Müdür yardımcısı Resül Nasır Günbilek, İlçe öğretmenevi müdürü Raci Yılmaz, İlçe spor müdürü Yusuf Yıldız, İlçe Telekom sorumlusu Ali Mutluay, İlçe Jandarma astsubayları Veli Sönmez, Serdar Ecevit, Osman Çetin, Sporcular, sporcu velileri katılarak iftarda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

İlçe antrenörü Uğur Kobaş: "Beklenenden çok daha fazla katılım oldu. Başta ilçe protokolüne iftarımıza katılarak bizlerin yanında oldukları mesajını verdiklerinden ve desteklerinden dolayı çok mutluyum.

İftar organizasyonunda emeği geçen ilçe Telekom sorumlusu Ali Mutluay, İlçe antrenörleri Berrin Kuru, Memduh Sakarya, Yaşar Ordu, Mehmet Çaylı, Geyve karate spor kulübü kadın kolları başkanı Sevgi Mutluay iftar için katlı sağlayan isminin açıklanmasını istemeyen kişilere de çok teşekkür ediyorum.

İlk defa bu kadar yoğun bir katılım ile iftar yaptık. Bu spor camiası ve ilçe protokolünün desteği ile ilçede karate branşı artık geleceğe daha bir güvenle bakacaktır.

Seneye inşallah daha güzel bir organizasyonla geleneksel hale getirdiğimiz bu iftarlar devam edecek."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs