Haber-yorum

Belediye görevini yapıyor, sıra bizde…
Editör Editör
Geyve belediyesi Karaçay deresinde çevre düzenlemesine başladı. Projenin 1. bölümü MYO ile İstanbul Caddesi üzerindeki köprü arasıdır.

Bu düzenleme 453.000 liraya mal olacak. Yapılan çalışmaların kalıcı olması için bizlere çok büyük görev düşüyor: “Şehrimizin her tarafını kendi evimiz kabul etmek ve çevremizi kirletmemek.

” 25 sene evvel Almanya’dan gelen misafirlerimi Sağlık Meslek Lisesi tarafına pikniğe götürmek istedim. Beğenmediler, geri döndük. ( Karaçay çevresi şimdikinden çok temiz olduğu halde.) Almanya’da Ren nehrinin çevre düzeninden bahsettiler… 

Kartal polisi, Yalova feribotundan inen lüks bir otomobili durdurur: “Beyefendi, hayırsever biri telefon etti. Sizin Yalova-Topçular iskelesinde bir paketiniz kalmış. Dönüp almanız gerekiyormuş.” der. Bay-bayan ‘acaba ne unuttuk?’ diye düşünerek, feribotla Yalova’ya geri dönerler.

İskelede bekleyen bir adam araca yaklaşır, elindeki poşeti uzatır: “Unuttuğunuz paket” der. Unutulan paket: Biraz evvel feribotu beklerken yedikleri meyvelerin kabuğudur.

Ülkemizdeki nehirlerin Ren gibi olması için, çöplerimizin heryere rastgele atılmaması dileğiyle...

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs