72. ölüm yıldönümü çelenk koyma töreni yapıldı

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 72. yıldönümü münasebetiyle Geyve Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Büstü’ne Çelenkler koyuldu.
Editör Editör

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 72. yıldönümü münasebetiyle Geyve Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Büstü’ne Çelenkler koyuldu.

Programı Geyve İlköğrertim Okulu müdür yardımcısı İbrahim Ekis sundu.

Saat 08.45 de Geyve Cumhuriyet Meydanı’nda, kaymakamlık, savcılık, garnizon Komutanlığı ve belediye başkanlığı, siyasi partiler, muharip gazi ve milis kuvvetlerinin çelenkleri sunmasıyla başlayan Anma Töreni, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Bayrakların göndere çekildikten sonra yarıya indirilmesiyle son buldu.

Çelenk sunma programına, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Lütfü Varol, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak, siyasi parti başkanları, Milli Eğitim Müdürü Alaetdin Dişli, HEM müdürü İrfan Karaçayır, daire amirleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu sırasında; Belediye İtfaiye araç Sireni ve Cumhuriyet Meydanında bulunan araç klaksonları 2 dakika süreyle çalındı. Törene katılanlar ve işleri gereği alandan geçenler saygı duruşunda bulundu.

İstiklal Marşı, törene katılanlar tarafından birlikte ve coşku içinde söylendi ve Anıt Gönderinde bulunan Bayraklar yarıya indirildi.

Törenden sonra biri kız, diğeri erkek öğrenciler Atatürk Anıtında birer saat Saygı Nöbeti tuttular.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs