Esnafa yapılan saldırıyı kınamak için Adliye binası önüne toplandılar

Geyveli esnaflar Aperatif salonu sahibi Ali Öztürk’e yapılan saldırıyı kınamak maksadıyla Adliye binası önünde toplandılar.
Editör Editör
Geyve kaymakamı İdris Akbıyık’ın kendileriyle görüşmesi için randevu alan grup, kaymakam Akbıyık’a kendilerinin bu tür saldırıyı kınadıklarını gereken kolluk önlemlerinin alınmasını istedi.

Toplantıya; Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve ilçe emniyet Müdürü Şaban Doğan, İlçe Jandarma bölük komutanı Üstğm. Lütfü Varol, Çeltikler Mahallesi muhtarı Kemal Ağaçdelen, Romanlar dernek başkanı Nazmi Demircan ve 30 kişilik çarşı esnafı katıldı.

Yer darlığından bazı esnaflar dışarıda beklemek zorunda kaldı.

Kaymakam Akbıyık: “Gereken emniyet tedbirleri alınacağız. Faillerin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilecektir. Halkımızın bu hususta müsterih olmalarını istiyoruz. Adalete ve kolluk kuvvetlerine güveniniz tam olsun. Bireysel olarak hareket etmeyin. Gerekli durumlarda derhal kolluk güçlerine haber veriniz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs