Geyve İHO’da Mezuniyet Töreni ve İftar

Geyve İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde yılsonu mezuniyet programı yapıldı.
Editör Editör

Program, Okul Müdürü Ahmet Erol’un Hoş Geldiniz konuşması ile başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan konuşmasında özet ile: “Uzun bir eğitim-öğretim döneminden sonra tatilde dinlenmek, eğlenmek ve gezip dolaşmak en tabii hakkınız. Fakat boş vakitlerinizi kitap okumak sureti ile değerlendirmeniz sizler için çok önemlidir.”dedi.

 Okul öğrencileri adına 8/C sınıfı öğrencisi Betül Rabia Gencer konuşma yaptı. 

8/B sınıfı öğrencisi Sedanur Atak “İmam-Hatiplim”adlı şiiri yorumladı.

N. Fazıl Kısakürek’in “Gençliğe Hitabesi”ni 8/E sınıfı öğrencisi Mehmet Akif Özer seslendirdi. 

8/B sınıfı öğrencileri Efsanur Kurşun ile Şuheda Liman “Yürü Karınca”adlı şiiri okudu. 

8/D sınıfı öğrencisi Harun Melik Saraçoğlu Kur’an-ı Kerim tilavet eyledi. Okunan Kur’an-ı Kerim’in mealini (/B sınıfı öğrencilerinden Ebrar Melike Ayhan yorumladı.

Okulda çalışıp öğrencilere emeği geçen öğretmenler, Tuba Kılıç, Yasemin Eker, Elif Çakmak, Zeynep Aksöz, Derya Kapancı ile Ayşe Demir’e okulun hediyesi plaketler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan tarafından verildi.

Yine okula emeği geçen, Fatma Arıcı, Ali Demir, M. Mücahit Boz ile Refik Ulu’ya plaketlerini İlçe Kaymakamı İlyas Memiş tarafından takdim edildi. 

Okul öğrencilerinden Mezuniyet Belgesi ve TEOG sınavında 120 soruda 120 yaparak, okulun medarı iftiharı 8/A sınıfı öğrencisi Halit Veli Kılıç’a Kaymakam Memiş tarafından ödülleri verildi.

(/A sınıfı öğretmeni Halil Sert, (/B sınıfı öğretmeni Esra Ceylan, 8/C sınıfı öğretmeni Recep Hakan Şahin, 8/D sınıfı öğretmeni Muhammet Erdoğan, 8/E sınıfı öğretmeni Hayrettin Çilingir ile 8/F sınıfı öğretmeni Emin Gürler mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi.

2016-2017 eğitim öğretim yılında Geyve İmam-Hatip Ortaokulu’ndan mezun olan öğrencilerin mezuniyetinin iftar etkinliği ile taçlandırıldığı programa Geyve kaymakamı İlyas Memiş eşi Gülcan Memiş Hanımefendi Okul yöneticileri veliler ile öğrenciler katıldı.

Geyve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu program beğeni ile izlendi. Protokol üyeleri tarafından öğrencilere diplomaları verildi.

Yılsonu mezuniyet programının ardından Kaymakam İlyas Memiş ve Eşi Gülcan Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılımı ile okul öğrencisi H. Erdem Çelik tarafından okunan Ezan-ı Muhammedi’den sonra iftar yapıldı. Programın sunumunu Türkçe Öğretmeni Halil Sert yaptı. Program Havai Fişek gösterileri ile son buldu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs