Karne Töreni, METEM'de Yapıldı

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı için karne töreni Geyve METEM(Mesleki Teknik Eğitim Müdürlüğü)'de yapıldı.
Editör Editör

Tören programına; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Kaymakam refiki Abdullah huzeyfe Çakmak, İlçe MEM Mehmet Salih Canbal, ME şube müdürü Ali Arıcıoğlu, Geyve Atatürk İlk-Ortaokulu Müdürü Sevim Koçak, GAL okul müdürü Fatma Eda Sancaklı, okul yöneticileri ile öğrenciler katıldı.

Program; saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın birlikte okunması ile başladı.
Okul müdürü Tekin Bayer; okul hakkında tanıtıcı bilgiler verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü(MEM) Mehmet Salih Canbal: "2014-2015 Eğitim-Öğretim yılını bitirmiş bulunmaktayız. Bu yıl Geyve ilçemizde 8Bin900 öğrencimiz karne heyecanı yaşıyor. 2Bin89 öğrencimiz takdir,  Bin656 öğrencimiz teşekkür, 349 öğrencimiz iftihar, 216 öğrencimiz onur belgesi almağa hak kazandı. İlçemizde başarılar ile dolu bir yıl geçirdik. TEOG ortak sınavlarında Geyve tarihinde bir ilke imza atarak il 2. si olduk. ulusal ve il düzeyinde yapılan yarışmalarda birçok ödül aldık. Projelerde her yıl olduğu gibi bu yıl da ildeki çoğu 1. likleri aldık. Birçok spor dalında ilçemizde müsabakalar yapıldı. İldeki birçok dereceleri alarak gururlandık. Kültürel alanda bu yıl öyle bir yıl geçirdik ki, nerede ise tüm öğrencilerimiz bir etkinliğe katıldı. Sakarya Tiyatro şenliğine katılan 17 okulun 5 i Geyve'den idi. Ses yarışmasında finali yaşadık. Konferans, konser, şiir dinletileri, şenlikler ile dolu bir yıl geçirdik. Ayrıca en temiz okul projesine okullarımız yoğun ilgi gösterdi. Okullarımızı hijyenik ve beslenme dostu okullar yaptık." diyen MEM Müdürü Canbal sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımı canı gönülden kutlar, öğrencilerimi tebrik ederim."

Canbal, sözlerine devamla: "Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık;eğitim faaliyetlerinde her daim yanımızda oldu. Bizleri destekledi. Maddi- manevi yardımlarını bizlerden esirgemedi. Başlattığı kitap okuma kampanyası, on binlerce çocuğumuza kitap sevgisini aşıladı. tüm Milli Eğitim çalışanları adına mülki amirimize teşekkür ederiz."
MEM Canbal, velilere hitaben: "Öğrencilerimizin karneleri aynı zamanda sizlerin de karnesi. Karnesinde düşük notları olan çocuklarınızı yargılamayın. Sorunu hep beraber konuşarak çözmeğe çalışın. Unutmayın ki her öğrencimiz bir değer. Çocuklarımızın içindeki güzellikleri bulmağa çalışmalıyız. Bu sene mezun olacak öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum. Umarım hepsi istedikleri bir yükseköğretime girmeyi başarırlar. Bu duygu ve düşünceler ile tekrar karne alan öğrencilerimize yaz tatilinde kitap okumayı unutmayın der, iyi tatiller dilerim."şeklinde konuştu.

Yarışmalarda kazanan öğrencilere ödülleri, takdir, teşekkür, onur ile iftihar alanlara belgeleri verildi.

Geyve Kaymakamlığı tarafından; Geyve METEM yöneticisi Tekin Bayer'e,Geyve Sağlık Meslek Lisesi okul yöneticisi Ahmet Akkuş'a, Geyve Anadolu Ali Fuat Başgil Lisesi yöneticisi Erol Erdem'e, Geyve Anadolu Lisesi yöneticisi Fatma Eda Sancaklı'ya başarılı öğrencilere verilmek üzere kitap verildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs