TP genel merkezinden, Geyve ziyareti

Türkiye Partisi Geyve İlçe Yönetimi, Genel Merkezden gelen konukları ağırladı.
Editör Editör
Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcıları Dr. Mahfuz Güler ile Dr. Murat Akdeniz ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Geyve Yönetimini ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Metin Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fethi Ünsal, Ahmet Yaman ve İsmail Bayıl konularına yapılan çalışmalar konusunda bilgiler aktardılar.
Genel Başkan Yardımcısı Dr. M. Güler ziyaretleri ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “ Teşkilatlarımızın Yönetimlerini yerinde görmek ve halkla kucaklaşmak için dolaşıyoruz. Ülkemizi tanıyoruz. Geyve Yönetimini de aynı amaçla ziyaret ettik. Seçime yaklaştığımız günlerde teşkilat çalışmalarını değerlendiriyoruz. Çalışmalarında yardımcı olmak için yerinde ziyaretlerde bulunuyoruz. Ülkemizin önüne yeni bir seçenek sunuyoruz. Ülkemiz iyi yönetilmiyor. AKP nin Ülkemizi getirdiği noktayı kabul etmiyoruz. Genel Başkanımız kendi isteği ile 2. adamlığı bıraktı ve yeni bir yola çıktı. Teşkilatımız onun kişiliği ile 81 ilde örgütlendi. Yeni bir alternatif olacağız. Fazilet mücadelesi veriyoruz, kendimizi halka anlatmalıyız. Siyaset dialogtan geçer. Çapul siyasetini, talanı herkese anlatmalıyız.”
Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs