CHP Geyve Kadın Kollarından kahvaltı

Geyve CHP Kadın Kollarının 'Metin Tesisleri'nde düzenlediği kahvaltıya ilgi yoğun oldu.
Editör Editör

Kahvaltıya; Sakarya CHP Kadın Kolları Başkan vekili Esen Kutluata ve üyeler, Pamukova CHP Yön. Kur. Üyesi Melek Gürevin, Adapazarı Merkez İlçe Kadın Kolları BaşkanıGülen A. Serdaroğlu, Geyve CHP İlçe Başkanı Cemal Duygu ve Yön. Kur. Üyeleri, Gençlik Kolları başkanı Mustafa Gümüş, Geyve CHP Kadın Kolları Başkanı Sevinç Aydın, Geyve Eski Belediye Başkanı Atilla Zeytinoğlu, Eski Milletvekili Adayı Hüseyin Öztürk, Eczacı A.Rıza Kaya ve üyeler katıldılar.
Emekli öğretmen Hatice Sargın konuklara kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.
CHP İlçe Başkanı Cemal Duygu konuşmasında özetle:
“ Kadınların yeri, hayatımızda çok önemlidir. Yunanistan’da kadınlar köle gibi satılırdı. Roma’da doğan kız çocukları ölüme terk edilirlerdi. Türk kadınlarının yeri kocalarının yanıdır. Kadınlar eşleri ile her türlü etkinliğe katıldılar. 1933 yılında kadınlar belediye meclisi üyeliği hakkı kazandılar. Günümüzde kadınlarımız türbanın ve kafesin arkasına sokulmak isteniyor.” Dedi.
Atilla Zetinoğlu konuklara yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi:
“ Aday olarak kadınlarımızı onurlandıranlara selam olsun. Hoş geldiniz.
24 Ocak tarihinde öldürülen demokrasi şehidi Uğur Mumcu'yu saygı ile anıyorum. Avrupa’da kadın haklarından söz edilmezken, CHP yi kuran Mustafa kemal Atatürk Türk Kadınına haklarını teslim etmiştir. Günümüzde Türk Kadını kendi özgürlüğünü kendi eli ile yok ediyor. Partimizi üyeler bıraksınlar, kim İl Başkanı olacak mücadelesini bıraksınlar. İnsanlar üzerinde korku imparatorluğu yaratmağa çalıştılar. Kadınlarınıza çok görevler düşüyor, zamanlarınızı ayırın. Kuvvetler ayrılığı diye bir kavram bırakmadılar. Bu uygulamanın adı faşizmdir. Herkes taşın altına elini koysun, mücadele böyle kazanılır. Kadrolarımıza güveniyoruz. Katılımlarınız için teşekkür ederim.”
Sakarya CHP Kadın K. Bş. Vekili Esen Kutluata kısa konuşmasında:
Katılımcılara teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız deva ediyor. Köy köy, ev ev dolaşıyoruz. Geyve ve Geyvelileri çok seviyorum. Daha pozitif çalışmalarda birlikte olmak istiyorum.”
Özge Zeytinoğlu kısa konuşmasında şunları söyledi:
“ Kütahya İlinde eğitimime devam ediyorum. Partisel çalışmalarıma orada da devam ediyorum. Gençleri partimize bağlayamıyoruz. Sosyal Dayanışma adı altında yardım kampanyasına devam ediyoruz. Halkımızla ve özellikle gençlerle diyalog kuramıyoruz. Seminerler düzenleyerek gençler ile birliktelik sağlanabilir. Etkinlikler çok önemli. Birlikteliklere ve önerilere açığız.”
Konuşmalardan sonra sohbetler masalarda devam etti.
Kahvaltı etkinliği, bir sonraki çalışmada buluşmak dilekleri ile sona erdi.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs