Camideki Ses bu albümle her yerde

Camilerden yeryüzüne yayılan sesler, Türkiye'de ilk kez bir araya getirilerek albüm haline getirildi. Camideki Ses albümü Hafız Şekip Sayık'ın sesinden kaydedildi.
Ali ARICI Ali ARICI

Çetiner müzik yapım uzun süren bir çalışma sonrası özgün bir dini esere imza attı ve Camideki sesleri bir araya getirdi.


Firma yetkilileri eserle ilgili olarak şunları söylediler "11 yaşında hafızlığı bitiren ve 3 yıl Şam'da Medreset-üt Furkan'da eğitim gören, bugulu ses ve farklıyorumu ile Şekip Sayık hocaegendi tarafından yorumlanan ve alanındaki ilk eser olan bu albümde sabah ezanı, ezan duası, kaamet, salat-ı münciye, tesbihat, Cuma selası, Cuma iç ezanı ve konusu namaz olan bir Cuma hutbesi bulunuyor. Ayrıca Sabah ve Akşam namazlarından sonra okunan Haşr suresinin son ayetleri olan Hûvallahllezi ve Türkçe Meali, Yatsı namazından sonra okunan, Bakara Suresi'nin son iki ayeti olan Amenerrasuûlu ve türkçe Meali de bulunuyor.


Camideki ses aynı zamanda Müzenlik için örnek bir eser olma özelliği taşıyor."


Eserin internet üzerinden satış şartlarını görmek ve örnek sesleri dinlemek için bu linki kullanabilirsiniz.


Ayrıntılı bilgi ve irtibat için Nişantaşı Mahallesi nalak Sokak No: 5/d selçuklu Konya adresini ya da        0 332 233 12 62   numaralı telefonu kullanabilirsiniz. Firmanın faks numarası: 0 332 233 32 62. İnternet sitesi: www.cetinermuzik.com.tr


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs