Geyve Belediye Meclisi toplandı

Geyve Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.Maddesi gereği, gündemindeki maddeleri görüşmek üzere toplandı.
Editör Editör

Belediye Meclisinde şu kararalar alındı:
1 – Belediyeye ait hizmet binasının 1. katının bir bölümünün 10 yıllığına kiraya verilmesine ve işlemler için encümene yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.
2 – Çağlar Pınarcık’a ait Tepecikler Mahallesi 260 no parselle ilgili 1/1000 ölçekli tadilat imar planının onaylanmasına oy birliği ile karar verildi.
3 – Kani Tuna’ya ait G. S. Pş. Mahallesi 32 no parselle ilgili 1/5000 ölçekli tadilat imar planının onaylanmasına oy birliği ile karar verildi.
4 – Sadık Bağcaz’a ait 8 no parselle ilgili tadilat planı ile ilgili olarak İl Tarım Müd. Çevre Orman Müd. Sağlık Müd. Görüş alınmasına oy birliği ile karar verildi.
5 – Hüseyin Gültekin’e ait 208 no parselle ilgili 1/1000 ölçekli tadilat imar planının onaylanmasına oy birliği ile karar verildi.
6 – Kadın Ağaçdelen’e ait 51 ve 56 no parsellerle ilgili tadilat teklifinin imar komisyonuna havale edilmesine oy birliği ile karar verildi.
7 – Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca muhtaç aileler için yaptırılan G. S. Pş. Mah. 57 no parsel üzerindeki 4 evin ilgili kişilere tahsisinin yapılamasına oy çokluğu ile karar verildi.
8 – Belediye mücavir alan sınırları içinde kalan Eşme Köyü G-2, 4-C, 22 paftada bulunan parselleri kapsayan 40 hektar alana ticaret+konut olarak ilave imar planı yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
9 – Sarıgazi Köyü tüzel kişiliğine ait Soğanlıklar Meckii1210 no parsel üzerine hayvan pazarı yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

NAMIK CİHAN.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs