Kütüphaneler Haftası

Geyve Halk Kütüphanesi’nde de “Kütüphaneler Haftası” nedeniyle bir hareketlilik yaşanıyor.
Editör Editör
Kütüphane memuru Yalçın Arıcıoğlu: “Kütüphaneler Haftası olması münasebetiyle kitapların tasnifini yapıp büyük küçük bütün okurlarımızın daha iyi görebilmesi için masa üzerlerinde teşhir ettik.”

Diyen Arıcıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanmasını istiyor isek; dolaştığı mekânlarda, erişebileceği yerlerde kitap bulunduralım, çocuklarımız başka şeylerle ilgilenirken, onlara yüksek sesle hoşlanacağı bir masal öykü veya şiir okuyalım.

Bizleri dinlemiyor gibi görünseler de, dinliyor olacaklardır. Dinlemeleri için asla baskı yapmayalım.

Çocuklarımızı kucağımıza alıp sevdiğimiz zamanlarda, onlara güzel bir kitaptan kısa bir bölüm okuyalım. Belirli zamanlarda, çocuklarımızla beraber kitapçıya gidip onların seçtikleri bir kitabı alalım. Kendilerine mahsus minik bir kütüphane oluşturmasını sağlayalım.

Akşamları uyumadan önce, onlara korku ve dehşet içermeyen kısa bir masal veya öykü anlatalım. Çocuklarımızın ellerine resimlerine bakmaktan hoşlanacağı kitaplar verelim. Alışkanlıkların sistemli uygulamalarla kazanıldığını asla unutmayalım.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs