Ülkü Ocağından Müze ziyareti

Alifuatpaşa Ülkü Ocağı Yönetimi, 'Kuvvay-ı Milliye ve Cebesoy Müzesi'ni gezdi…

Ali ARICI Ali ARICI

Alifuatpaşa Ülkü Ocağında yapılan seçim ile görev alan yeni yönetim kurulu, “Kuvvay-ı Milliye ve Cebesoy Müzesi”ni ziyaret etti.
Alifuatpaşa Ülkü Ocağı Başkanı Yavuz Akaya ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan gurupta MHP Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Sebati Koçsar da yer aldı. Gurup önce Müze Müdürlüğüne atanan Sevim Usta’yı ziyaret etti ve hayırlı olsun dilekleri ile çiçek sundu.
Müze gezisinden sonra Alifuat Cebesoy’un mezarını ziyaret eden gurup, Sakarya Nehri kenarında birlikte çay içti.
Burada kısa bir açıklama yapan Ülkü Ocağı Başkanı Akaya şunları söyledi: “ Yeni göreve gelen arkadaşlarım ile birlikte, beldemizin adını aldığı Kurtuluş Savaşımızın değerli komutanlarından Alifuat Cebesoy ve Kuvvay-ı Milliye Müzesini gezmeği ve kabrini ziyaret etmeği görev bildik ve o onurlu görevimizi yerine getirdik. Bu arada müze müdürlüğüne atanan Sayın Sevim Usta’ya hoş geldiniz ve hayırlı olsun ziyareti yaptık.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş adımlarının atıldığı ve asla geçit vermeyen Geyve Boğazında kurulu Beldemizde yaşamanın onurunu hep taşıyacağız. Bu ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan; “Alifuatpaşa İlçe Platformu” Başkanı Eyüp Arcan’a, Meriç Gün ve Rıdvan Arıcan’a teşekkür ederm.”

NAMIK CİHAN.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs