Sporda böyle teşvik görülmedi

Sporculara ücretsiz İngilizce, velilerine çocuk ve genç eğitim kursu.
Editör Editör

Geyve belediyesi ve Geyve halk eğitim müdürlüğü işbirliğinde açılan Karate ve Jimnastik spor kurslarına kayıt olan sporcular için ücretsiz İngilizce, aileleri için çocuk ve genç eğitim kursları açıldı.

Geyve ilçesinde popüler olan karate ve jimnastik sporuna katılımı daha çok teşvik etmek, sporcu ve velilere katkı sağlamak için açılan kurslara ilgi büyük. İngilizce ve veli eğitimine eski sporcu ve aileleri de katılabiliyor. Kurslar Karate eğitim merkezinde hafta sonu ağırlıklı veriliyor.

Geyve halk eğitim müdürü İrfan Karaçayır: “ Sporcularımız İsviçre’ye gittiğinde sporcularımızın iletişimde ve isteklerini karşılama da zorluk çektiklerini duyduk.

Antrenör Uğur Kobaş’la birlikte İngilizce kursunun sporcuların yurt dışı çıkışlarında ve okullarında çok yararlı olacağını düşünerek sporculara İngilizce kursunu açtık. Günümüz koşullarında çocuk ve genç eğitiminin zorluklarını biliyoruz.

Velileri bu zorluklara karşı bilgilendirmek ve hazırlamak istedik. Sonuncunda çok güzel bir proje ortaya çıktı. Katılımlarda yüksek oldu. Sporu düşünen ve sporcu teşvik edecek her oluşuma katkı sağlarız. Kayıtlarımız devam ediyor.

Öğrencilerimizi karate ya da jimnastik kursuna bekliyoruz. Dersler okulları aksatmayacak şekilde yapılıyor. Karate branşında Uğur Kobaş, Jimnastik branşında Berrin Kuru görevli antrenörlerimiz, aile eğitiminde Sırrı Yaşar, İngilizce de Esra Sarıoğlu görevli hocalarımız.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN


 

Geyve HEM müdürü İrfan Karaçayır
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs