Posta kutuları bomboş

Dünya teknolojisi her geçen gün gerçekleştirdiği yeniliklerle, hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor.
Ali ARICI Ali ARICI
Dünya teknolojisi her geçen gün gerçekleştirdiği yeniliklerle, hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Öyleki Internet aracılığı ile sevdiklerimize mektup, mesaj yollayabiliyor, onlarla anlık iletişim kurabiliyor, hatta kamera aracılığı ile onları görebiliyor, seslerini duyabiliyoruz. Bugün herhangi bir kuruma bir iş başvurusu yapmak, önemli bir mesajınızı ya da şikayet ve dileklerinizi iletmek gibi daha önceden büyük bir sorun gibi görünen işlemler, e-mail göndererek rahatlıkla gerçekleşebiliyor. Ancak kim ne derse desin mektup yazmanın yeri bambaşkadır. En eski iletişim aracı mektup, yıllar boyunca birçok hasreti dindirdi, kurumlar arası iletişimi sağladı.
Ama mektubun pabucu artık dama atıldı, yerini elektronik postaya bıraktı. Öyle ki birçok evin posta kutusu kullanılmamaktan pas tutmuş bir hale geldi. Yine de, az da olsa bu konuya meraklı vatandaşlarımız yok değil.
Bu yüzden her ne kadar teknoloji bizlere birçok kolaylık sağlasa da, bazılarımız eski alışkanlıklarından vazgeçmiyor ve sevdiklerine kalem ve kağıtla ulaşmaya devam ediyorlar.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs