Saadet Partisinden Geyve Çıkarması…

Saadet Partisi Geyve İlçe Yönetimi, Milletvekili Adaylarını ağırladı.
Ali ARICI Ali ARICI

Saadet Partisi Geyve İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu ve Geyve Müfettişi Emin Ayhan; Milletvekili adayları İsmet Aksoy, Eyüp Yıldırım, Cevat Soy, Murat Kosova, Mustafa Balkaya, Abidin Birinci, Abdullah Satır’dan oluşan heyete ev sahipliği yaptı.
Saadet Partisi Geyve İlçe Başkanı Tufanoğlu kısa açıklamasında şunları söyledi: ‘ Saadet Partisi iktidarında; çalışana ve emekliye ilk gün %50 zam, havuz sistemi tekrar kurulacak, bankaların faiz sömürüsü durdurulacak, işsizlik çözülecek yoksula tam destek verilecek, herkes sigortalı olacak, üniversite sınavları ve harçları kaldırılacak, eğitimdeki adaletsizlik ve kargaşa son bulacak, tarım ve hayvancılığa tam destek verilecek, engellilere destek verilecek ailelerine yardım yapılacak.
Eğitimde bereket, siyasette haysiyet, hukukta adalet, yaşantında hürriyet istiyorsan Saadet Partisine oy ver.’
Milletvekili Adayları pazaryerindeki ve çarşı esnaflarının işyerlerini tek ek ziyaret ederek oy talebinde bulundu ve olası bir Saadet iktidarında neler yapmak istediklerini aktardı.

NAMIK CİHAN.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs