Geyve İmam-Hatip Lisesi Göğsümüzü Kabarttı

Geyve İmam Hatip Lisesi bölge birincisi
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve İmam-Hatip Lisesi öğrencileri 29–30 Nisan Tarihlerinde Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kastamonu, Sakarya ve Zonguldak İl birincisi İmam-Hatip Liselerinin katıldığı, 2.Türkiye geneli Arapça Bilgi ve Etkinlik yarışmaları için üç dalda Sakarya birincisi olarak gittiği Düzce’den, bilgi yarışmasında bölge birincisi , musiki ve şiir okuma dallarında da 3. olarak büyük bir başarıya daha imza attı. 14-15 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanan öğrenciler Düzce dönüşü Okul Müdürü Ali ARICIOĞLU ve Sorumlu öğretmenleri Hüseyin AKBAŞ nezaretinde Geyve Kaymakamı İdris AKBIYIK, Belediye Başkanı Murat KAYA ve Milli Eğitim Müdürü Alaeettin DİŞLİ’ yi makamlarında ziyaret ettiler. Başarılı öğrencileri kutlayan Geyve Kaymakamı İdris AKBIYIK bu tür yarışmalarda olduğu gibi, üniversite sınavlarında da başarılı olmaları temennisinde bulundu.
Okul Müdürü Ali ARICIOĞLU, Türkiye Finallerinde de Geyve’mizi ve İmam-Hatip camiasını en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. İnşallah her geçen gün eğitim kalitemizi yükselterek yolumuza devam edeceğiz dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs