Kobaş'tan açıklama

MEB okullar arası Türkiye minik ve yıldızlar Türkiye karate şampiyonasından Geyve karate spor kulübü sporcuları Geyve Eşme İÖO öğrencisi Taner Koç, Adapazarı Atatürk İÖO öğrencisi Sabri Berkay Şenol Türkiye ikincileri olarak, Geyve ilçesinin ve okullarının gurur kaynağı oldular.
Editör Editör
5–7 Mayıs tarihlerinde İsviçre'nin Zürih kentinde yapılan Avrupa büyükler karate şampiyonasında dünya hakemimiz Uğur Kobaş üç avrupa şampiyonluğu final, iki Avrupa üçüncülük maçında görev alarak Türkiye'ye büyük katkı sağladı.

Hafta sonu Rize'de yapılacak olan Kulüpler Türkiye karate şampiyonasında ilimiz hakemleri Uğur Kobaş, Tayfun Kobaş, Sevgi Çakmak ve Hikmet şaha görev alacak.

Antrenör, hakem Uğur Kobaş "Geyve ilçesi sporcuları aldıkları madalyalar ile Geyve'nin sesini en güzel şekilde duyurdular. Sporcularımı kutluyorum. Avrupa şampiyonası benim için çok verimli geçti finallerde görev almam gurur verici. Ayrıca hafta sonu hakemlerimiz Rize'de yine görevdeler. İl olarak faal durumdayız.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs