Sakaryaspo​r depremi 5.4

Sakaryaspor yarı final maçında Ankara takımlarından Bugsaşspor ile karşılaştı. Sonucu penaltıların belirlediği maçta Sakaryaspor skoru 5-4’e taşırken taraftarları sokağa döktü. Final coşkusunun yaşandığı saatlerde şehir 5.4’lük depremle sarsıldı!
Ali ARICI Ali ARICI

SAKARYASPOR saat 19:00 başlayan ve TRT3'ün naklen yayınladığı bu geceki karşılaşmada penaltı atışları sonucu aldığı 5-4’lük sonuçla pazar günü Bandırmaspor’la finalde oynamaya hak kazandı.Maç sonrası şehir büyük bir coşkuya boğulurken, yeşil-siyahlı taraftarlar Çark Caddesi ve Kent Meydanı’nı bir şölen ortamına döndürdü. Alınan galibiyet taraftarın finali de alacağı ümidini artırırken tüm Sakarya pazar günü oynanacak Bandırmaspor-Sakaryaspor maçına kilitlendi.

Sakarya galibiyeti depremi tetikledi! Skor ve deprem şiddeti : 5-4

Sakaryaspor taraftarı maçın hemen ardından sokağa taşarken, Çark Caddesi ve Kent Meydanı sporseverlerle dolup taştı... Ancak tam bu saatlerde şehirde meydana gelen sarsıntı büyük paniğe yol açtı. Merkez üssü Kütahya olan 5.4 şiddetindeki deprem, Sakarya’dan da hissedildi. Yaklaşık 25 saniye süren deprem, Sakaryaspor’un galibiyet sevinçleri arasında adeta gölgede kaldı!

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs