Muharrem İnce Bugün Geyve'ye geliyor

TBMM bütçe görüşmelerindeki konuşmalarıyla dikkat çeken CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, yarın Geyve, Pamukova ve Taraklı ilçelerini ziyaret edecek...
Ali ARICI Ali ARICI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 25 Mayıs Çarşamba günü çeşitli ilçe ziyaretlerinde bulunmak üzere ilimize gelecek. Milletvekili adayları ve partililerin de iştirak edeceği program Geyve, Pamukova ve Taraklı ilçelerini kapsayacak. Milletvekili İnce, ziyaretleri takiben akşam saatlerinde şehirden ayrılacak.

CHP’DEN ÇARK TURU

Öte yandan CHP milletvekili adayları Engin Özkoç, Ayça Taşkent ve Ecevit Keleş, Çark Caddesi esnafını ziyaret etti. Kalabalık bir partili grubun da eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde milletvekili adayları esnafın istek ve şikayetlerini dinledi.

ESNAF NEFES ALACAK

CHP’nin esnafla ilgili projelerinden de bahseden adaylar, iktidara gelmeleri halinde esnafa desteğin artacağını kaydederek, şu bilgileri verdi: “CHP iktidarında esnafa verilen krediler 5 kat artacak. Krediler düşük faizli olacak. Teşvikleri gücü olana değil ihtiyacı olana vereceğiz. Tarımı canlandırarak ve Aile Sigortası ile yoksul aileleri destekleyerek esnafın da işlerinin canlanmasını temin edeceğiz. Esnafın gelir vergisi oranını 5 puan azaltacak, Bağkur’a borcu olan esnafı da sağlık hizmetlerinden faydalandıracağız. Esnaf yeniden ekonominin istikrarı, toplumun temel direği olacak.”

 
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs