CHP Grup Başkan Vekili İnce Geyve'de

İnce, Sakarya’yı çok farklı gördüğünü söyleyerek, “Burası böyleyse Türkiye’yi siz düşünün” dedi

Ali ARICI Ali ARICI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, seçim gezileri kapsamında Alifuatpaşa ve Geyve'de vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili adayları ve kalabalık bir partili grubun da eşlik ettiği ziyaretlerde Milletvekili İnce, esnafı gezerek partisine destek istedi. Sakarya’yı çok farklı gördüğünü söyleyen Muharrem İnce, “Sakarya son iki seçimde AKP’ye büyük destek verdi. Ama bu desteğin karşılığını alamadılar. Ben 9 yıldır meclisteyim, Sakarya milletvekillerini kürsüde hiç görmedim. Bugün yaptığım ziyarette çok farklı bir Sakarya’yla karşılaştım. Ben Yalova’da rekor kırarız diyordum ama Sakarya’yı atlamışım. Burası böyleyse Türkiye’yi siz düşünün” dedi.

“HERKES KORKU İÇİNDE”

Geyve Parkında basın mensuplarına açıklama yapan Muharrem İnce, “2002’den önce Türkiye’nin Telekom’u vardı; SEKA’sı, Petkim’i, Tüpraş’ı, limanları vardı. 90 yılda yapılan bütün fabrikalarımızı sattılar. Kendilerine muhalefet eden herkesi hapse tıktılar. Herkes telefonunun dinlendiği endişesini yaşıyor, herkes korkuyor. Bu durum bir faşizmdir. Bunlar ilk geldiklerinde sizin bizim gibiydiler. Önce sakallarını kestiler, sonra jiplere bindiler, şimdi orman içlerindeki villalarında havuzlarda yüzüyorlar. Kollarındaki saatlerle sizin traktörünüzü satın alırlar” dedi.

“HALKIMIZ DEĞİŞİM İSTİYOR”

İnce, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yolsuzlukta dünya 3.süyüz. 12 milyon yoksul insanımız var. Aile Sigortasıyla yoksulluğu çözeceğiz. Kaynağı nerden bulacaksın diyorlar. İktidara geldiğimizde bunların gırtlaklarına basacak ve yedikleri parayı geri alıp yoksullara dağıtacağız. Yağmaya, talana son vereceğiz. Artık halkımız değişim istiyor. Benim bir oyumla ne olur demeyin, sandığa gidin ve oyunuzu kullanın. Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit de memleketi kurtarır, bunu unutmayın.”

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs