CHP'li Milletvekili Adayı Canol'dan Doğantepe Köyüne ziyaret

CHP Sakarya İl Yönetimi ve Geyve İlçe yönetimi Doğantepe Köyüne ziyaret gerçekleştirdi.
Ali ARICI Ali ARICI

Ziyaretlere CHP Eski İl Başkanı Sulçuk Gedikli, CHP Sakarya Milletvekili Adayı Gürkan Canol, Geyve Eski Belediye Başkanı Atilla Zeytinoğlu, CHP Geyve İlçe Başkanı Cemal Duygu ve yönetimi katıldı. Köylerde yaşayan vatandaşlara seçim süreci ve Aile Sigortası projesi ile ilgili bilgiler verildi.

Bir selamlama konuşması yapan Atilla Zeytinoğlu: “ Türkiye’de çalışanların hali perişan. Eskiden sendikasız işçi var mı diye sorgulardık. Bu gün burada kaçtane sendikalı işçi var diye sorgulamaya başladık. Çalışanları ne hale getirmişler. Hizmet satın alma adı altında zengin mütahitler türettiler. Bir yıllığına iş ihale ettiler. Asgari ücretle hiçbir sosyal hakkı olmadan insanlarımızı bu hale getirdiler. Sizlerden beklentimiz Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkmanız” dedi

.
Sosyal devlet anlayıla sorunların üstesinden gelecek projelerle iktidara hazır olduklarını belirten CHP Sakarya Milletvekili Adayı Gürkan Canol: “ Ülkeyi kalkındaracak projelerimiz var. Bize yetki verdiğiniz takdirde Aile sigortasını başlatacağız. Geliri olmayan yada geliri asgari ücretin altında olan ailelere en az 600 TL olmak üzere para ödeyeceğimizi taahüt ediyorum. Aile sigortası uluslar arası çalışma örgütünün dokuz dalından biridir. Bize diyorlar ki! Siz bunu yapamassınız. Şuanda bunun hesabı CHP ekonomistleri tarafından yapıldı. Çiftçilerle ilgili projelerimiz var. Çiftçilerin girdileri çok pahalı. İktidara geldiğimizde mazottaki ÖTV ve KDV yi kaldıracağımızı beyan ediyoruz. Mazota ödenen para 3.60 TL, bunun 2.60 TLsi ÖTV ve KDV den oluşuyor, 1.50 TLsi gerçek maliyet. İlaç ve gübrede KDV’yi kaldırmayı taahhüd ediyoruz.Bu sayede çiftçimizin karı artacak. Ülkemiz sağlıklı nesiller yetiştirecek. CHP’nin iktidarına ihtiyaç var. AKP’li CHP’li MHP’lisi yok. Herkes için CHP diyoruz. Bu iktidara hesap sorun. Oylarınızı CHP’ye verin. Bize güvenin, biz taahhütlerimizi yerine getireceğiz” dedi.


CHP Sakarya Eski İl başkanı Selçuk Gedikli ve CHP Geyve İlçe Başkanı Cemal Duygu birer selamlama konuşması yaparak 12 Hazirandaki seçimlerde CHP’ye oy verlmelerini istediler.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs