Canım Annem resim yarışması töreni

Bu yıl 5'nci düzenlenen ‘Canım Annem Resim Şöleni'ne katılan 250 minik ressam arasından dereceye girenlere ödülleri verildi.

Editör Editör

Ödül töreni
Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle Canım Annem Resim Yarışması'nda dereceye giren 50 öğrenciye örül verildi. Ödül törenine Vali Yardımcısı Muammer Aksoy, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, SASEV Dergisi ile SAGÜSAD yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Vali Yardımcısı Aksoy, yarışmaya katılan tüm çocukları tebrik etti.

Sakarya genelinde yapılan yarışmaya 1500 yarışmacı resimleriyle katıldı. Öncelikle 250 resim seçildi daha sonra bu öğrenciler Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde canlı olarak resim yaptılar bu 250 öğrenciden okulumuz Geyve Anaokulu öğrencisi Ayberk Yiğit ÖZTÜRK ilk on öğrenciden biri olarak dereceye girdi. 11 Mayıs Çarşamba günü yine Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Anne, Babası ve Öğretmeniyle giden öğrencimiz burada ödülünü alarak bizleri çok gururlandırdı.


Dereceye girenler:
Yarışmada birinci Berre Öker, ikinci Yağmur Özcan, üçüncü GEYVE ANAOKULUNDAN A.Yiğit Öztürk, dördüncü Nazlıhan Demiralay ve beşinci Zeynep Yarın Durmuş oldu. Yarışmada dereceye girenler ise şu isimlerden oluştu; Nefne Erbay, Civan Asaf Yayla, Beril Kosova, Işıl Osmanlı, Ozan Özçakır, Yusuf Bölükbaşı, Tuana Sare Atlı, E.Utku Şimşek, Buket Aktuğ, M. İnan Övün, Miray Gökoğlu, Sevda Kopal, Besim Ahmet Çakar, Selin Erdoğan, Şuranur Orhan, Tuğçe Huruzcu, Ertuğrul Doğan, Esma Akkoç, Naz Şimal Döver, Ahmet Efe Gürses, Nagihan Arabacıgil, Gökçenur Bayaslı, Özge Kolip, Nisanur Sert, A. Seher Ertürk, İpek Pehlivan, Tuğberk Odabaş, Esranur Cebecioğulları, Melisa Çınar, Ebrar Akın, Hayrünnisa Bildik, Ayşe Çelik, Ayşe Ece, Reyyan İlgüz, Zeynep Yangın, Y. Yavuz Güngör, R. Zişan Özcan, Nil Kural, Nurbanu Sarı, H. Asena Çemberci, Esma Akduman, Sinem Yıldıztaş, Elif Azra Bakır,
Emirhan Şahintürk, Elif Bulut.


Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs