Ayşenur İslam çalışan bayanları ziyaret etti

AK Parti Sakarya milletvekili adayı Ayşenur İslam; Geyve’de faaliyet gösteren; Bayrak fabrikası, yabalı iplik fabrikası ve havai fişek fabrikası’nda çalışan bayanları ziyaret etti.
Editör Editör

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ayşenur İslam, Geyve’de bulunan atölye ve fabrikalarda çalışan bayanlarla sohbet etti. İslam; AK Parti hükümetinin kadına pozitif ayrımcılık tanıyan bazı icraatları ile ilgili bilgiler verdi.
 
Çalışan Kadınımızın Yükünü Hafiflettik
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ayşenur İslam: “Hamile ve doğum yapan memur ile engelli memura nöbet ve gece vardiyası muafiyeti getirdik, süt izni süresini artırdık” diyen İslam, sözlerine şöyle devam etti: “Bağımsız çalışan kadınlar için bir ilk olan sigorta kapsamında emzirme ödeneği; gebelik halinde 16 haftalık iş görmezlik ödeneği analık yardımı olarak ödemeye başladık.


Kadınlara iş kazası,meslek hastalığı nedeniyle kazanma gücünün %10 ve daha fazla kaybedildiğinin tespiti halinde,sürekli iş görmezlik geliri bağlıyoruz.”dedi. AK Parti Sakarya milletvekili adayı Ayşenur İslam'a; Geyve belediye başkanı Murat Kaya, AK Parti ilçe başkanı Muhittin Irmak, AK parti ilçe yönertim kurulu üyeleri, AK Kadın kolları başkanı Hatice Aydemir, Belediye meclis üyesi Fatma Ayhan Yalçın eşlik etti.


Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs