Dişli Bir Günde 4 İlçe Gezdi

Dişli, bir günde Pamukova, Arifiye, Adapazarı ve Erenler'de bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulundu. Dişli'ye, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'de eşlik etti.
Ali ARICI Ali ARICI

PAMUKOVA'YA ÖĞRETMEN LİSESİ

 

Pamukova'da partisinin seçim irtibat bürosu açılışına katılan Şaban Dişli, Pamukova halkının büyük ilgisiyle karşılandı. AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Muhittin Akın ve İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Şen, Milletvekili Dişli'ye ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Milletvekili Dişli'nin, Pamukova İlçesi'ne Anadolu Lisesi'nin ardından Öğretmen Lisesi'ni kazandırdığını da müjdeleyen İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Şen; "Geçtiğimiz haftalarda Milletvekilimiz Şaban Dişli, muhtarlarımızla yaptığı toplantıda Gökgöz Köyü muhtarımız ilçemize Öğretmen Lisesi istemişti. Milletvekilimizin girişimleri ile İlçemize Öğretmen Lisesi için onay çıktı. Bu ilçemize yapılan en güzel yatırım" dedi.

 

BAKAN İSTİYORUZ

 

İl Genel Meclis Üyesi Şen, Sakarya'da AK Parti'nin 7'de 7 yapması halinde bir bakan istediklerini ve bu bakanın da Şaban Dişli olmasını istediklerini belirterek, "Bunun için ne gerekiyorsa yaparız. Bakın, Öğretmen Lisesi'nin bir telefon ile yarım saat içinde onayını çıkarttırdı. İşte bize böyle milletvekili, böyle bakan lazım" şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYECİLİK YAPALIM

 

Milletvekili Dişli, burada yaptığı konuşmada, "Ne söz verdiysek, sözümüzün arkasındayız. Pamukova'da ne söz verdiysek, Sakarya'da ne söz verdiysek, Türkiye'de ne söz verdiysek yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Biz verdiğimiz sözleri tutuyoruz, sizlerden de 2023 Türkiyesi için Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ve onun partisine sahip çıkma sözü istiyorum. Bu seçimde particiliği bir kenara bırakıp, Türkiyecilik yapalım" dedi.

 

ÇOCUKLARA OYUNCAK

 

Konuşmasının ardından seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Milletvekili Dişli'nin etrafını saran vatandaşlar, sorun ve isteklerini dile getirdi. Dişli, açılışın ardından Pamukova İlçesi'nde birkaç ev ziyaretinin yanında, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte çocuklara oyuncak dağıttı.

 

DALINDAN KİRAZ YEDİLER

 

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin Pamukova yolu üzerindeki İnci Tesisleri'nde mola veren Milletvekili Dişli, tesislerin kiraz bahçesinde yorgunluk attı. Başkan İnci ile dalından kiraz yiyen Dişli, buradan Arifiye seçim irtibat bürosunun açılışına geçti.

 

PARTİYE KATILIM

 

Arifiye seçim irtibat bürosu açılışında MHP, CHP ve Saadet Partisi'nden, AK Parti'ye katılan vatandaşlara rozetleri Milletvekili Şaban Dişli tarafından takıldı. Dişli, burada yaptığı konuşmada ülkenin dünü ve bu gününü ele alarak, AK Parti Hükümeti ile ülkenin büyük mesafeler kat ettiğini anlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'nun da katıldığı açılış töreninde büyük coşku yaşandı.

 

DAR SOKAK

 

Adapazarı Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Dar Sokak'da yapılan törene katılan Milletvekili Dişli, esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı. Burada konuşan Milletvekili Dişli, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin uyumlu çalışmaları ile Adapazarı merkezinin muhteşem güzelliklere kavuştuğunu belirterek, belediye başkanlarına teşekkür etti.

 

HORON TEPTİLER

 

Erenler'de görkemli bir tören ile açılışı yapılan Ağasar Şalpazarı Derneği'nin açılışında kemençe çalınıp, horon tepildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve milletvekili adayı Ali İhsan Yavuz'un da katıldığı açılışta, kemençe sesine dayanamayan Milletvekili Şaban Dişli'de, Şalpazarlılar ile horon tepti. Horona bir süre sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'da eşlik etti. Milletvekili Dişli, burada yaptığı konuşmada; "Hepimiz önce Sakaryalıyız ama kültürümüzü de yaşatmak zorundayız. Bu coşkuyu 5 Haziran Pazar günü Başbakanımız geldiğinde Kent Meydanı'nda da görelim" dedi.

 

ÇAYBAŞI YENİKÖY

 

Milletvekili Dişli, son olarak Çaybaşı Yeniköy'de düzenlenen vatandaşla sohbet toplantısına katıldı. Akşam geç bir saat olmasına rağmen, havai fişekleri ve meşalelerle büyük bir coşku ile karşılanan Dişli ve beraberindekiler, AK Parti Hükümeti'nin hizmetlerini anlattılar.

 
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs