Kore Gazisi Adem Alev Defnedildi

Sarıghazi Mahallesi'nden gelme Emekli PTT Memuru Raif ile Ali Alev’in abisi Sadık ve Sabri Alev’in babası Kore Gazisi Adem Alev (83) vefat etti.
Editör Editör

Sakarya Muharip Gaziler Derneği'nin 15 yıl başkanlığını yapan ve vefatına dek derneğin Onursal Başkanlığını da yürüten Geyveli Kore Gazisi Adem Alev için öğlen namazına müteakip Adapazarı Hızırtepe Mahallesi Hazreti Lokman Hekim Camisi’nde askeri tören düzenlendi. Törene; Vali Hüseyin Avni Coş, Alev’in yakınları, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Şimşiroğlu, askeri erkan, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Merhum Kore Gazisi Adem Alev’in cenazesi Adapazarı SSK Camiinde Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Geyve Sarıgazi Mahallesi aile Mezarlığına getirildi. Cenaze namazına katılamayan cemaat burada da cenaze namazı kıldı. Dua edilip helallik alındıktan sonra askeri törenle toprağa verildi. Defin işleminden sonra etli pilav ayran ikramı yapıldı.

GEYVE HABER ailesi adına merhuma ALLAHÜ TEALA'dan rahmet, başta Alev ailesi olmak üzere, akraba, dost, arkadaş ve yakınlarına taziyeler sunarız.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


Adem Alev(83)

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs