Geyve SML'den Görkemli Mezuniyet Töreni

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü öğrencileri görkemli bir mezuniyet töreni yaptılar.
Editör Editör

Saygın Spor Kompleksi Tesislerinde düzenlenen törene; Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Sakarya milletvekili Şaban Dişli, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Alifuatpaşa beldesi belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş, İl Sağlık müdür yardımcısı Hızır Dişli, Sakarya İl MEM yardımcısı Hamdi Ünal, ilçe ME müdür yardımcısı Davut Karamehmetoğlu, ME şube müdürü Mehmet Doğan, Sapanca Sağlık Meslek Lisesi müdürü Zerrin Yücel, müdür yardımcısı Orhan Aslan, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile program başladı.

Programı öğretmen Reyhan Cevahir ve Ertan Karaoğlu birlikte sundular. Okul müdürü İsmail Yel açış konuşması yaptı.

İlçe MEM vekili Mehmet Doğan ve İl ME müdür yardımcısı Hamdi Ünal yaptıkları konuşmada öğrencilere mezuniyet sonrasındaki hayatlarında başarılar dilediler.

İl sağlık müdürü Hasan Bektaş: “Sağlık ordusunda siz hemşirelere ihtiyacımız var. Bir an önce göreve başlamanızı bekliyoruz.” dedi.

Sakarya milletvekili Şaban Dişli: ‘ Geyve’mizde ilk defa böyle bir mezuniyet törenine katıldığım için mutluyum. Hemşire adaylarımızın önünde iki mürüvvetleri var: Birincisi iş, ikincisi de hayırlı bir eş… İnşallah bu istekleri de gerçekleşir. ” dedi.

Kaymakam İdris Akbıyık: "Mezun olan hemşireler, mesleki bilgi ve becerileriyle insanlara şifa dağıtacaklarına olan inancım sonsuzdur. Genç hemşire adaylarına başarılar dilerim.” dedi.

Öğretmen Esra Şimşek’in eşliğinde, mezun olan öğrenciler meslek andını içtiler.

12. sınıftan Yasemin Ayan mezun olan öğrenciler adına konuştu. 11-A sınıfı öğrencisi Gözde Bölükbaş da uğurlama konuşması yaptı. Mezun olan Kadir Güler bayrağı Barış Kısa’ya; Hande Akyüz de flamayı Ceyhan Yıldırım’a teslim etti. Rabia Demir şiir okudu.

Ders notlarına göre ilk üçe giren öğrencilerden Özge Çetin’e, Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Faika Uludağ’a Sakarya milletvekili Şaban Dişli ve Melek Özkul’a İl Sağlık müdürü Hasan Bektaş plaket verdi.

Okul idaresi, davetlilere etli pilav, tatlı ve ayran ikram etti. Daha sonra öğrenciler ve öğretmenler sanatçı Celil Oğul’un şarkıları eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Mustafa Hamdullah ERGİN/Mehmet AYDOĞAN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs