Cemal Gürsel İlköğretim Okulu’nda çevre düzenleme

Geyve’ye bağlı Ali Fuat Paşa beldesindeki Cemal Gürsel İlköğretim Okulu’nda çevre düzenlemesi, Satranç kursu ve futbol oynanması için halı saha yapıldı.
Editör Editör

Okul binası baştan aşağı boya badana yapılarak güzelleştirildi. Okul bahçesi de parke taş döşendi. Öğrenciler için satranç kursu ve futbol oynanması için halı saha yapıldı.

Programa Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık, MEM Alaattin Dişli, şube müdürü Mehmet Doğan, Emniyet müdürü Şaban Doğan, AK parti belde başkanı İsmail Demir, iş adamı Hilmi Yıldız, okul aile birliği başkanı Nuri Gür ve vatandaşlar katıldı.

Geyve kaymakamı İdris Akbıyık: “Okullarımızın ihtiyaçlarını karşılayan hayırsever vatandaşlara teşekkür ederim. Öğretmen, öğrenci, veli işbirliği ile başlatılan çalışmalara kaymakamlığımızın da katkıları oldu. Emeği geçen herkese müteşekkiriz..” dedi.

Okul müdürü Serkan Korkmaz: “ Okuılumuz ve çevre düzeninin güzelleştirilmesinde, satranç ve futbol takımlarının kurulmasında katkıda bulunanlara ve maddi - manevi yardımlarını esirgemeyenlere teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs