Ayakkabıcı Laz Ahmet

Herkez bana LAZ AHMET diyor,fakat benim adım RAMAZAN ÖZTÜRK çoğu kimse bilmez.
Ali ARICI Ali ARICI



Dükkanı İlçe ve ülke gündeminin yüksek sesle konuşulduğu,günlük gazetelerin yorumlandığı bir kıraathane gibidir.Arkadaşları onu hiç yalnız bırakmaz.Günün değişik saatlerinde gelen daimi ziyaretcileri vardır.Onları arayanlar orada bulur.



İşler nasıl Ahmet Usta' diye sorduğumuzda şunları söylüyor; Herkez bana Laz Ahmet diyor, fakat benim adım Ramazan Öztürk çoğu kimse bilmez.Babamın ahmet.Peki bana niye Ahmet diyorlar, çünki çevre bana öyle hitap ediyor.Babamın oğlan çocukları hiç yaşamıyormuş.Bir dostu ona oğluna babasının adını koyarsanız yaşar demiş, adım öylece Ahmet kaldı olsun şikayetçi değilim.



1962 doğumluyum kendimi bildim bileli bu işi yapıyorum.Önceleri hazır ayakkabı alıp satıyorduk,sonraları ufak tefek tamirata başladık ve bu günlere geldik.



Baba mesleği olarak görüyorum.Sipariş üzerine imalat yapıyorum.Tabiki piyasadaki ucuz ayakkabılar işlerimizi engelledi.Beni hiç yalnız bırakmayan ve bana güvenen dostalrıma kucak dolusu sevgiler..



 Bizde geyvehaber.com olarak kendisine uzun ömürler ve bol kazançlar diliyoruz.Bileğine kuvvet Laz Ahmet.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs