Bilen; Çözemeyeceğimiz sorun yok

Geyve Sanayi Sitesi Başkanı Hasan Bilen: “Çözemeyeceğimiz sorun yok”dedi.
Editör Editör

Geyve Küçük Esnaf Sanayi Sitesi başkanı Hasan Bilen,yönetim kurulu üyeleri; Erdal Üçeren, Sabri Selçuk, Yusuf Erler ve Mehmet Sandıkçı yaptıkları ortak açıklamada; son günlerde yaşanılanlar ve varılan sonuçlar ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

Ortak açıklama: “Geyve Küçük Esnaf sanayi Sitesi sorunları çözmek için uğraş verirken, yönetim kurulu ve sanayi sitesi esnafları olarak insafsız eleştiriler ile karşı karşıya kaldık.”

Ego tatmin yeri değil
Sanayi sitesi ve esnafları eski siyasilerin egolarını tatmin edeceği yer değildir. Sanayi Sitesi sahipsiz değildir. Biz sanayiciler esnafı Geyve’nin hizmetkârı ve lokomotifiyiz.

Çözülemeyecek hiçbir problem yok
Evet, ciddi sorunlarımız var. Ama çözülemeyecek hiçbir problem yok. İki yıllık yönetimimizde çözülemez denilen elektrik problemimizi çözdük. 500 TL ödeyen üyemiz şu an 220 TL ödemekte. Vergi dairesi ve sigortaya olan borçlarımızın yapılandırılması yapılmıştır.

Tapu çalışmaları başladı
Yine bu süreçte sanayi arazisinin cins değişikliğini yapıp, bireysel tapu alınması için gerekli çalışmalara başladık. İskân ruhsatı olmadığı için, alamadığımız işyeri açma ruhsatlarını artık alabileceğiz.

Teşekkür ederiz
İskân ruhsatlarının alınmasında bizlere yardımı bulunan başta Geyve belediye başkanı Murat Kaya’ya, Mimar Erdal Zercek’e, Mimar Zeynep Şenel’e, İnşaat Mühendisi Ömer Faruk Şenel’e, Geyve belediyesi fen memuru Adnan Yalçın’a, SESOB başkanı Hasan Alişan’a, GESOB başkanı İsmail Bulur’a, Mimarlar Odası Sakarya temsilciliğine, Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası başkanı Hüsnü Gürpınar’a, KOSGEP genel müdürü İsmet Yılmaz’a, KOSGEP genel müdürlüğünde görevli mimar Hanife Bacı’ya ve sorunun çözülmesinde bizleri yalnız bırakmayan sanayi esnafına yönetim kurulu adına teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs