Otuziki yıl sonra beraber

İki emekli astsubay otuziki yıl sonra buluşarak eski günleri yad ettiler.
Editör Editör
Sakarya-Geyve Hırka Köyü'nden İbrahim Tufan(50) ve Sakarya Akyazı-Dokurcun'dan Cihat Güngör(50) Tuzla Piyade Okulu'nda beraber okudular. 

Göreve başladıktan sonra bazen yakın birliklerde görev yaptılar. Her ikisi de emekli oldu. Cihat Güngör arkadaşı İbrahim Tufan'ı görmek için Geyve'ye geldi.

Hasret giderdiler
YILMAZ PASTANESİ
'nde bukuşarak aradan geçen uzun yılların hasretini giderdiler.

Güngör ve Tufan: "Aynı askeri okulda beraberce okuduk. Aynı koğuşu paylaştık. sadece yediğimiz yemek ayrı giderdi. Görev aldık ayrı ayrı yerlere gittik. Bazen de çok yakın olan birliklerde görev yaptık."

Güngör sözlerine şöyle devam etti. "Okul ve meslek arkadaşım İbrahim Tufan'ı görmek için geldim. Eşimin rahatsızlığı nedeni ile halen Ankara'da ikamet ediyorum. Dokucun'da olan yerimiz de duruyor. Zaman zaman oraya da gidiyorum.

Tufan ile bir nebze de olsa bir araya gelerek eski günlerimizi yad ettik. Şairin dediği gibi; "Geçmiş zaman oulrki hayali cihan değer." Gerçekten memnun oldum."dedi.

Teşekkür etti
 İbrahim Tufan: "Arkadaşımın gelerek beni bizzat ziyaret etmesi onur verici çok memnun oldum. Kendisine teşekkür ederim."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

İbrahim Tufan(50)(sağda, Cihat Güngör(50) ve arkadaşları ile
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs