Başkan Kaya'dan Geyve halkına mesaj

Değerli Hemşehrilerim,
Editör Editör
Her haliyle güzel şehrimizde, hemşehrilerimizin yaşam standardını yükseltmek azmi ile başladığımız çalışmalarımızda, göreve gelirken yapmayı taahhüt ettiğimiz projelerimizi tek tak hayata geçirmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Çalışmalarımızda siz değerli hemşehrilerimizin de gözlemledikleri gibi birçok alanda ilkleri gerçekleştirmiş ve proje çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Yola çıkarken Geyve sevdamızla yola çıktık. Sen Geyve’sin büyük düşün dedik ve büyük projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Çöp toplayamayan, maaş ödeyemeyen, itibarı kalmayan bir belediyeden, ilklerin konuşulduğu, projelerin hayata geçirildiği bir belediye haline geldik. Şehrimizin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyoruz.

Yıllardır şehrimizin içinde geçen ve kötü bir görünüme sahip olan Karaçay Deresi Islah Projesinden, Geyve Kanalizasyon ve Yağmursuyu Projesine, Geyve E-25 Duble Bağlantı Yolu Projesinden, Kum Eleme ve Kilitli Parke Taşı Tesislerine kadar ilkleri gerçekleştirdik. Bayanlara yönelik El İşi Kurslarından, Kadın Elemeği Pazarına, Ücretsiz Spor Okullarından, akülü ve tekerlekli sandalyeye kadar sosyal belediyeciliğin en gelişmiş örneklerini sizlere sunduk.

Teknik belediyeciliği kesin çözüme kavuşturarak yılda ortalama 20.000 m2 toplamda 46.000 m2 kilitli parke ile yeniden modernize edilen Kapalı Spor Salonu, stadyum, mezbahane, Belediye Benzin İstasyonu ve araçlarımızla hizmet kalitemizi yükselttik.

Ayrıca yeni alınan kepçe, kamyonlarımızla araç filomuzu genişlettik. Bunun yanında yıllardır söz verilen ancak bir türlü hayata geçirilmeye doğalgaz projesini hayata geçirerek Geyve Doğalgaz Altınkaynak Törenini ilçemizde gerçekleştirmenin halkı gururunu sizlerle birlikte yaşadık. Bunları yaparken siz değerli halkımızın esenliğini ön planda tuttuğumuzu, sizlerin hoşnutluğunun her şeyden üstün olduğunu işaret etmek istiyorum.

Bizim mutluluğumuz, sizlerin mutluluğuna bağlı olduğunu ifade ederken; ”Biz zoru hep başardık, imkânsız için sadece zamana ihtiyacımız var!”diyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Murat KAYA
Geyve Belediye Başkanı #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs