Evlerde Salça Yapımı Başladı

Kışın yaklaşması ve domates fiyatlarının ucuzlaması nedeniyle, ev hanımlarının vazgeçilmez bir tutkusu haline gelen katkısız tamamen doğal olan salça yaptırma işlemleri harıl harıl devam ediyor.
Editör Editör

İlçemiz Tepecikler Mahallesi Eşme sokaktaki evinin yanında salça çekme makinesi olan Havva Demir(66) GEYVE HABER Muhabirimize: " Ev hanımlarının vazgeçilmez tutkularından biri haline gelen kendi ev yapımı olan maddelerden biride salçadır.

Damak zevkine düşkün olanlar
Bazıları evde güzelce yıkadıktan sonra, bir çuval içinde kazana koyarak kaynatarak getirirler, içine de bir miktar salçalık biber ayıklayarak katarlar ki diğer salçalara oranla daha leziz ve damak tadına düşkün olanların vazgeçilmez tutkusu haline gelir.

Lezzetine doyum olmaz
Kahvaltılarda sade veya acıkasını yaparak tüketilen ev yapımı salçalar ekonomik olması ve lezzetine doyum olmaması nedeniyle ilçemiz hanımlarının vazgeçemediği bir tutku olmuştur."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

Havva Demir(64)

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs